Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908: Dünya Toplantısı Başlıyor

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    290
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolumde cok guzel detaylar var.Bu bolume epey sey yazilir fakat dikkati ceken sey.

5 kadimin temizlik vakti geldi lafiydi.

Dunya hukumeti sandigimizdan daha buyuk bir guc demekki.

Yonkouymus falan cok umurlarinda degil sanki onlar istedigi icin varlar,olmalarini istemeseler onlari bile silebilecekler gibiler valla.


Ama ben bu gucun kaynaginin kaba kuvvetten geldigini dusnmuyorum.Bireysel olarak.Kaidodan,Wbden guclu adamlari yoktur.Farkli bir gucleri var bunuda merak ediyorum.
 
Doğrusu luffy'nin annesinin sade bir insan olmasını beklerdim yani bekliyorum. ama bu kadar zaman dillendirilmemesi yani neredeyse bin bölüm olmuş insanı şüpheye düşürüyor
Aynen ya , çok merak ediyorum hala. Babasının kim olduğunu öğrendikten sonra annesi hakkında hiç bir şey çıkmadı ortaya.
 
Geçmişten beri Bonney'in meyvesini yiyen kişiler sayesinde o taht ın başındaki adam sürekli gençleşiyor bence. 800 yaşından büyük bu adam muhtemelen.
 
Ortamı germeye uygun bir kelime olduğunu kabul edebilirim ama tartışmalarda güle oynaya olaca diye bir şey yok zaten. Ayrıca o lafı kime çaktın merak ettim şimdi bana değilse ;)
Sana demedim demedim.Kişisel hakaret değil dedim.Laf çakmak lafıyla karakterine nasıl bir laf atmışım söyler misin ? Üslubunun kötü olduğuyla ilgili laf attım zaten ''Sıkıntı olan üslubun'' tarzı bir şey yazdım.Tartışmalarda güle oynaya olacak değil tabii ben buna varım ama o ortamın gerginliği de bazen ayarlanamıyor.

Bak burada şunu tartışabilirim. Beyazsakal Mfde zirve döneminde veya normal gücünde değil diye. Ama bu onun en güçlü olduğunu değiştirmiyor. Bana göre mesela 100 iken 95'e düşüyor. Ama Akainu 90 mesela. Peki en güçlü o değilse kim? Kaido diyorsan örnek olarak daha yeni magazine de bunu pekiştirmek için Beyazsakal'ın en güçlü korsan olduğu da vurgulandı. Kaido ile terim çakışmasından dolayı. Başka örneklerde verebilirim hala zirvede olduğuna dair kutucuk dışında ama gücünün eskisi gibi olmadığı konusunda katılırım sana.
Anlaşamıcaz o zaman uzatmayalım.Çünkü WB'nin hala en güçlü olmadığını düşünüyorum bunu da yukarıda yazdığım nedenlere bağlıyorum.Bana göre illa bir ''en'' olmasına gerek yok zaten.
 
Wb'nin ölümünden sonra bir şeyler oldu kıza
hem ace hem wb ile yakınlığı olması tuhaf. küçükken kurtarılmış olsa ace'i tanımaz. bonney henüz denize açılmadan önce yaşadığı adada savaş çıkmıştır ve wb korsanları da onu kurtarmıştır belki. wb öldüğünde Ace 3 yıldır denizlerdeydi denk gelmiş olabilir belki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık