Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki pelerin olayı Imu'yu daha detaylı gördüğümüzde daha iyi anlaşılır, siyah ile beyazların sayısı eşitlenir falan :hmm: Böylece mutlak bir adalet için siyahların da beyazların da olması g.... Tmm.
 
Böyle bir adamı bekliyordum. Bazı arakadaşlar bu seri one piece öyle gökten bir anda güçlü bir eleman gelemez diyorlardı. Bana göre böyle bir eleman kesindi.
Güçlü bir adam bekliyordum ama mevki olarak goroseinin üstünde birisinin olmasını beklemiyordum bende.Ne bileyim bari hissettirseydi mangaka.Böyle bi anda çıkartıyor hoşuma gitmiyor.
 
Güçlü bir adam bekliyordum ama mevki olarak goroseinin üstünde birisinin olmasını beklemiyordum bende.Ne bileyim bari hissettirseydi mangaka.Böyle bi anda çıkartıyor karşımıza hoşuma gitmiyor.
Ben şu şekil bekliyordum reverieden önce filan, calestiallerin kralı tarzı herkesten üstün birini bekliyordum. Sonra Oda beş kadim olayını çıkarttı, bende tüm olayı goroseiye bağladı diye düşünmeye başlamıştım. Şaşırdım ama istediğim bişeydi. Reverie böyle beklenmediklerin arcı olucak gibi :D
 
Tahtaki kişi Dragonun kaynanası(üst düzey CD) :D kızı alt tabaka insanla evlendiği için kendi elleriyle öldürdü ve bu sistemi kurdu:p Dragonda intikam almak için bu düzeni bozmak istiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık