Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer 2 düşman masaya oturuyorsa onlardan güçlü bir ortak düşman yüzündendir.
Yada ayağınızı denk alın minvalde bir konuşmadır.
Şimdi şöyle bir olay var ki yonko gücünde bir elemanın müttefik olması bizimkilerin nihai amaçlarına çok kolay ulaşmalarını sağlar. Bu yüzden Shanksinde Wb gibi tahtalı köye gideceğini düşünüyorduk. Fakat kötü çıkması ihtimalide 2. Bir olanak sundu bize.
2 ihtimalin olması da düşük bence. Bakalım göreceğiz. Bu adam öyle yada böyle hayvan gibi geniş evreni olan serinin tayfa dışındaki en önemli 2,3 karakterinden biri. Bekleyip göreceğiz
Ortak düşman için bence, Teach yani ;)
 
Yalnız şöyle bir ekleme yapsak nasıl olur?
Shanks bir korsan hakkında Gorosei'lerle konuşmaya gider. Bu gidiş Wb ile olan görüşmeden daha zorlu ve daha risklidir. Bahsi geçen korsan ise Luffy'dir.
Bu çocuk taş üstünde taş bırakmayacak haberiniz olsun diye büyük posta koysa.
Bence Luffy olabilir. Oda zıtlık işliyor. BB ve Luffy zıtlığı pekâlâ mümkün.
 
"Kaido'yu indirdikten sonra senin için geleceğim." demişti Luffy. Big Mom'da Kaido'ya, "Luffy sana gelecek. Vur ama öldürme bana getir tamam mı koçum!" diyor olabilir. Bu işbirliği mi oluyor? Müttefiklik mi oluyor? bilmiyorum ama. Öyle abartılacak bir güç birleştirme değil. Yani korsancılık oyunu oynuyor dedikleri bir süpernova için iki Yonkou birleşmez. Zira bu kendilerini güçsüz gösterirken karşıdaki adamı ilah seviyesine çıkartır.

Big Mom'un Kaido ile başka bir planı olmalı yoksa denizcilerin bu kadar telaşlanması ve Shanks'ın gelmesi hiç normal olmaz.
Alabasta'da olduğu gibi.görüşmenin tamamını alamamışlardır belki. Bu sebeple birlikte bir iş çevireceklerinden şüpheleniyorlardır.

Bu olayın hemen ardından Shanks bir korsan hakkında deyince aklımıza Luffy geliyor. Ama belki de bizi yanıltmak içindir.
 
Shanksin sonu jiraiya gibi olmasın da 1 vs 5 atmaz umarım. Ölmeden önce 1-2 gorosei de yanında götürür :)
 
Yalnız şöyle bir ekleme yapsak nasıl olur?
Shanks bir korsan hakkında Gorosei'lerle konuşmaya gider. Bu gidiş Wb ile olan görüşmeden daha zorlu ve daha risklidir. Bahsi geçen korsan ise Luffy'dir.
Bu çocuk taş üstünde taş bırakmayacak haberiniz olsun diye büyük posta koysa.
Shanks'ın oraya tek başına gelmesi ve görüşmeye kabul edilmesi hem çok riskli hem de akıllarda soru işareti bırakan çok büyük bir olay. Yani demezler mi adama orada Akainu var Kizaru var MG gelmiş orada da CP-0, Ryokugyu ve Fujitora var bu adam nasıl bunların ruhu bile duymadan Gorosei ile görüşebiliyor? Ya Shanks'ın politik bir gücü var çift taraflı bir bıçak ya da bu adam gerçekten mental ve fiziksel açıdan çok güçlü. Ya da Kuma gibi global bir güce sahip birisi tarafından buralara kadar geldi. Ha şöyle de olabilir, Shanks bir ülkenin kralıdır, prensidir felan Reverie için gelmiştir. Bu hepimizi şaşırtır. "Reverie'ye katılan Yonkou!"

Shanks şimdi oradan nasıl çıkacak? ya da çıkarken bir mevzu çıkacak mı? Konuşacağı şey çok önemli olmalı yoksa gelipte gorosei ile konuşmaz. O yüzden ne konuşacağıda çok önemli.

Shanks'ın öyle bi posta koyacağını sanmıyorum ama koyarsa güzel olur. :D Rayleigh'e anlattığı gibi de anlatabiir ama.
 
Lan bu Shanks parti kursun oy vericem.Bu ne zekadır lan.BM-Kaido-WG.
WG'a hacılar bunlar birleşiyo bak sizi de devirebilirler aman ha dicek gazlıycak.
Sonuç: 2 yonkou,en az 2 amiral mefta.
En son noluyo la burda diye bakmaya gelen Lutfi bi bakar yerde bir taç.Oldu mu sana Kral.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık