Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Shanks'in hükümetle işbirliği içinde olduğunu sanmıyorum. 233. bölümde Shanks'in WB ile buluşacağını öğrendiklerinde bu durumdan rahatsız olduklarını dile getiriyorlar.
Shanks'in oraya gönül rahatlıyla gitmesinin sebebi olası bir mücadelede(CP'ler, 2 amiral ve tahmin üzerine 5 ihtiyara karşı) kaybedecek olsa da büyük bir yıkımı beraberinde getirir bu yüzden kendisine zarar vermeyeceklerinin bilincindedir. Sonuçta Shiki ile Sengoku ve Garp'ın savaşı MF'ye epey hasar vermişti.
Konuşacakları mesele Teach'tir. Aynı konuşmayı WB'ye yaptı, ölümü Teach'in elinden oldu; sanırım tarih kendini tekrar edecek.
  • Kaido ve Linlin meselesindeyse borç para pul gibi bir şey değildir. Sonuçta vermeyeceğim dediğinde hukuki yollara değil savaşa başvurmalı. Savaşlık bir durum kesin galibiyet olmadığı için belki Kaido'nun zayıf yönüyle veya geçmişiyle ilgili bir mesele olabilir. Bu borcu ödemesini bekliyorsa onur için değil Kaido'nun duyulmasını istemediği bir şey olabilir.
  • @Chaos Bringer 'ın şu http://www.korsanfan.com/konu/wano-da-8-minare.6114/ teorisindeki 'Maymun'=Kizaru ve Luffy ise 5. İmparator olduğu için bayrağı temsil ediyor olabilir. Yani bir Borsalino ittifağı görmek mümkün.
Evet daha önce de demiştim, Reverie'den çıkacak sonuçlara göre Luffy One Piece evrenindeki en güçlü oluşumun başındaki isim olabilir. Ki gidişatta o yönde. Şahsen Shanks'ın ne diyeceği çok önemli. Ben Kizaru'nun yanında Saka'yı da Wano'ya bekliyorum. Belirttiğim gibi. Ama bayrak olarak hala X Drake ısrarım sürüyor. Sonuçta Linlin ile Kaido iş birliği gerçekleşirse 1 taşla 2 kuş vurulacak Luffy adına. Oda'nın Novaları her ne kadar plansız yarattığını bilsek de basit bir Bege bile inanılmaz bir kurgu katkısı sağladı. Law'ı söylemiyorum bile. Bu yüzden X Drake potansiyeli ne olur, nasıl yardımları olur ve nasıl bir gelecek vadeder kestirmek zor. Oda'nın ellerinde. Şimdilik Dünya'nın en büyük zirvesinde Luffy'nin adının her yerde anılmasını okuyup keyfini çıkartabiliriz.
 
Stelly midir nedir nasıl gıcık bir tip lan bu böyle? Allah'ın varoşu gelmiş koskoca tahta oturmaya kalkıyor bir de. :/ Senin neyine lan taht, aşağılık ırktan gelme köpek!
 
Lucci One Piece'de en sevdiğim karakter gerek tipi gerek dövüş tarzı olsun. Ancak kutsal ejder yalakası olması hoşuma gitmedi. Oda, Bigmom'ın gücünü çok yansıtamasa da,bu kadın tam bir canavar çıkacak. Shanks'ın kötü olduğunu hala düşünmüyorum. Bilmediğimiz çok şey var. O tahta Luffy oturacak. Ne alaka diyebilirsiniz. Bilmiyorum ama oturacak :D Belki Dragon'da yüksek bir ihtimal. Son olarak...
Bir evcil hayvan istedik alt tarafı :of:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık