Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenks yeni şiçibukai oldu herhalde.Teach için konuşmaya gelmiştir.Bu adam kk olcak benim façam yemiyor beraber indirelim dicek.Az kaldı balonu patlıcak bunun.

Kizaru da iki yonkounun olduğu mevzuya tek yürümek istiyor.
 
Yahu bu gorosei kutsallardan nefret ediyor olamaz mı? Belki bunlarda D lerin tek arça kehanetini gerçekleştirmesini istiyordur? Aksi taktirde shanks hain ilan edilecektir bunuda kabul edemiyorum. Belki shanksin bir kozu ellerindedir diye düşünüyorum ama genede olmaz. Hain vatan hayini.

Neyse bu luffynin gelmesi çok gec kaldı.Keske 70 yil once gelseydi. Bu shanksle Gorusei ne yaptı?Gold D rogerdan sonra! Ne yaptı ?
Bu emperyalist dünya hükumeti uşaklar yok Hasır şapka yasaggii yok korsan yasassggı,bak yillardır oyalamıslar milleti 1 çivi cakmamışlar.Yok Wg elden gidiyeeaaah ,Korsan çagı geliiyeeaaah. Bak Lufyi ararın . Hayyiiin Shanks Vatan haini.
 
Shanks nasıl bir karakter la. Wb ile korkmadan görüşmeye gidiyor. Kaidoyu bir şekilde engelliyor. Sonra gidip savaşı bitiriyor. Şimdi de goroseilerin karşısına çıkıyor. Vay be.
 
Bir de önceden yonkolar birbiriyle hiçbir şekilde iş birliği yapmaz deniyordu.Bu bölümle onunda yalan olduğu anlaşıldı.Gerektiğinde iş birliği yapmaktan çekinmeyecek tipler.Zaten neden birbirlerine ölümüne düşman olsunlar ki ?

Benim açımdan ''Hükümet(bağlı olarak denizciler) madem o kadar güçlü neden yonkoları avlamıyorlar ?'' diyenlere güzel bir cevap oldu.Hükümet bi yonko avına çıksa yonkolar bu tehdit karşısında neden ittifak kurmasınlar ? Neden yani hangi sebeple ? Peki 2 yonko ittifakına karşı hükümet savaşma riskini alır mı ? Almamalı,alamaz.Kazansa bile çok şey kaybedebilirler.Büyük kayıplar vererek kazanılan bir zaferin çok anlamı yoktur.Kaldı ki bu adamlar dünya üzerinde söz sahibi olan kişiler.Yani ne kadar güçlü olsalar da ha deyince ava çıkamıyorsun.Ha yonkonun teki gelir(WB) savaş ilan eder gösterirsin gücünü,korsan katliamını orası ayrı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık