Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jinbe Tayfaya Katılmalı Mı?

Jinbei Tayfaya Katılmalı Mı.?

  • Katılsın

    Kullanılan: 217 76.1%
  • Katılmasın

    Kullanılan: 68 23.9%

  • Kullanılan toplam oy
    285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam dümenci olarak vazife yerini bile aldı. Bu saatten sonra ölmez bu karakter.

Jinbei, adamdır. Niye sevilmiyor anlamıyorum. Sanji gidiyor Zeff i korumak uğruna Luffy ye güvenmeyip BM ye teslim oluyor. Luffy yi paralayıp Pudding e mutlu mesut çiçek topluyor. BM, Jinbei nin karşısına geçmiş "öldüreyim mi, süründüreyim mi?" diyor. Jinbei, "geleceğin korsanlar kralının tarafındayken kıytırık bir yonkoudan mı korkacam" diye rest çekiyor. Bu şekilde aynı zamanda bütün Balık Adam Adası'nın güvenliğini de Luffy ye emanet etmiş oluyor. Bu elemanın Luffy ye olan itimadı Sanji den ve bazı tayfa üyelerinden daha fazla. Zoro dan sonra tayfadaki en karakterli adamdır bana göre.
Adayı korumak için BM ye teslim olan jimbei değil mi ? Sanjinin karşısında yonko var hem tayfası için hem zeff için anlaşıyor orda BM ile. Bm sözünü tutmuyor orası ayrı.
 
Adayı korumak için BM ye teslim olan jimbei değil mi ? Sanjinin karşısında yonko var hem tayfası için hem zeff için anlaşıyor orda BM ile. Bm sözünü tutmuyor orası ayrı.
Adayı korumak uğruna teslim olmuyor, yardımcılarından biri oluyor diye hatırlıyorum. Ayrıca bu uğurda kimseyi yüz üstü bırakmıyor. Bütün Balık Adam Adası'nı korumak için kendini feda ediyor bir nevi. Sonra Luffy nin arkasından gidiyor. Görünürde BAA yı riske atıyor, ama Luffy ye olan itimadı fazla olsa gerek ki, BM ye karşı dik duruş sergiliyor.

Sanji ise, Luffy ye itimad etmeyerek bütün tayfayı yüzüstü bırakıyor. Sanki bilmiyor Luffy nin nasıl bir adam olduğunu, kendisi için geleceğini. Onu paraladıktan sonra Luffy, "sen gelene kadar burada bekleyeceğim, gelmezsen açlıktan öleceğim" diyor. Sanji, bu sözlerden sonra Pudding ile mutlu mesut sohbet edebiliyor. Reiju nun yakalanma durumu ve Sanji nin Pudding ile Reiju arasındaki konuşmaya kulak misafiri olma meselesi olmasa; Luffy ölecekti. Yani bildiğin Sanji, Luffy yi orda ölüme terk etti.

Sanji yi normalde severim ama bu arc gözümden düştü.
 
Katılmalı mı sorusunu artık geçebiliriz
Kaptanı emir bile verdi
Jinbei tayfa için hele hele Luffy gibi bir mal meyve kullanıcısı için suya düşme durumlarında fevkalâde bir kurtarıcı olacaktır:mincika::flaugh:
 
Jinbei'in ikidir tayfaya katılmasının engellenmesinin sebebi Jinbei'e özel Arc işlenecek olmasından bence. Jinbei'in hayatıyla ilgili de acı dolu bir flashback izleyip öyle tayfaya katılacak bence. Flashback'ten sonra da artık bu tayfaya katılmasını diyenlerin hepsi katılsın diyecekler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık