Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 898: Kesinlikle Geri Döneceğiz!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vincent

Bm ve tayfası çöp.

Bu arada şanjiye hız power up gelecek belli oldu.
 
Güzel bir bölümdü bence , sanjinin tek amacı luffy'i kurtarmak bu yüzden kimse ile çok zorunda kalmadığı sürece dövüşeceğini zannetmiyorum . Zaten bir sürü olay oldu bu arcta , sanjinin dövüşünü görmesem de olur. Asıl Zoro'yu özledim ben artık Zoro görmek istiyorum .

Bu arcta geriye Big Mom'ın durumu ve Sanji'nin babası kaldı . Oda bence çocukları kadar güçlü değil , çünkü çocukları genetik olarak modifikasyona uğramış muhteşem canlılar olarak tanıtıldı ama kendisi sadece teknolojik silahlara sahip bir savaşçı .

Bu arc 5-10 bölüm daha sürer gibi sonra hala merak ettiğim Revolution Army nerede ne yaptılar ve Reverie de neler olucak
 
Tamam benim sanji den çok beklentim yoktu ama bu kadar ezileceğini düşünmemiştim. Eğer usopp korkusunu üstünden atarsa canavar üçlüde yerini alır babasının potansiyeli belli sonuçta zaten tayfa da görevi kaba kuvvet olan luffy zoro usopp vardı diğerleri rotacı aşçı marangoz demek ki ödül olarak usopp sanjiyi geçmesi belki de mesajdı bilemiyorum göreceğiz. Ama wano da kesinlikle böyle bir şey beklemiyorum zoro için, wano da zoro bütün beklentilerimi karşılayacak bence çünkü oda bu kadar karizma çizdiği bir adamı ne arka plana atar ne de küçük güçsüz gösterir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık