Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marshall D Teach vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    218
Teach meyvesi sayesinde Kata'yı kendine çekebilse de, Katakuri havada mochiden yumruk üretebiliyordu. B.Haki seviyesi de yüksek seviyede bir karakter. Katakuri kazanır dövüşü.
 
Şu ana kadar belli başlı karakterler dışında bir tek Katakuri'de Yonkou olma potansiyeli gördüm. Ha Kral'ın iradesi Yonkou'ları da aşacak. Sinme felan abart abart.:D Adam sadece kabullenmiş Kral'ın iradesine boyun eğmiş. Herkes eğecek.:D
Standart sağ kol seviyesi. 48 yaşına kadar o seviyelerde takılmış bu adam, Yonkou filan etmez.

Bakın Linlin'e 3-5 yasında ileride canavar olacağını kabul ediyorlar.
 
Standart sağ kol seviyesi. 48 yaşına kadar o seviyelerde takılmış bu adam, Yonkou filan etmez.

Bakın Linlin'e 3-5 yasında ileride canavar olacağını kabul ediyorlar.
Yalnız aynı hikaye Katakuri için de işlendi. Daha küçük yaşta canavar olarak nitelendirilmiş. Doğduğundan beri farklıymış adam. Bunları ben söylemedim. Anasından almış herhalde. Kişilik olarak ise Big Mom'a ders verir.:D Aile'ye sahip çıkan adam Katakuri büyük ihtimal. Diğer Yonkou Sağ kollarından daha farklı bir misyona sahip. Anası çok deli bir kadın. Ortalığı Kata topluyordur belki de.:D O yüzden diğer sağ kollara göre önde olabilir. Denge var ise en güçsüz olarak lanse edilmeye başlanmış Big Mom için böyle bir sağ kol şart.
 
Garpta saniyesinde Marco'yu ekarte ediyor.Yani bu Teach için bir gösterge olamaz.Niye olmasın siz yonkoyu hala kafanızda şekillendirememişsiniz.Çok güçlüler Mom boşa aşağılamıyor Kata'yı.



Bana deseler ki saygı duyduğu rakibine işin içine hile bulaşarak ölümcül bir yara verdiğinden dolayı aynısını da kendine açan adam için mi Yonkou olur dersin? Yoksa Akainu'nun geldiğini görünce sahip olduğu güce rağmen (ki bu güçlerden biri dünyayı yıkabileceği söylenen Gura Gura ve Yami Yami gibi Teach'in en güçlü meyve olarak adlandırdığı bir meyve gücü) tüm tayfasıyla birlikte kaçmış ve WB karşısında yalvara yalvara ben senin oğlunum deyip beni öldürecek misin diye ayak oyunları yapmış bir adam mı olur diye sorsalar hiç düşünmeden ilkine basarım tüm bahisi.
Ve kaybederdin. :) Yonko olmak için gelişim önemli bunun için de yüce amaçları olacak isimler olması lazım herşey bir yana.Teach plan programı yapmış adam dünyaya hakim olmak istiyor belki de.Kata'nın tek amacı yarın donutumu çaya batırıp mı yesem susuz mu götürsem diyedir herhalde. :D Ve anasını korumak o kadar. Bir kere potansiyel lazım ama onun dışında bunlar da var.
 
Henüz meyvesi yokken Shanks' in yüzünü tırmalayan adam meyvesi varken Katakuri' nin alnını karışlar.
 
Son düzenleme:
Bence teach boş adam değildi iki sene öncede ya. Sadece meyvesine güvenmekle olmaz bu işler.
Teach diyorum şimdilik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık