Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Gözlem Hakisi Kullanıcısı

En İyi Gözlem Haki Kullanıcısı Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    273
Fujitora bence. Bütün adanın seslerini duyabiliyor Rulette geleceği görebiliyor. Katakuriden daha ileri görebilirmi tartışılır ama kör biri Amiral seviyesine gelebiliyorsa bana kalırsa onun Gözlem hakisi en iyisidir. En azından şıklardakilerden daha iyi bence.
 
Aslında anlıyoruz ki buradan gözlem hakisi de tek tip bir şey değil.

Kişinin gösterdiği çaba doğrultusunda farklı yönlerde gelişme gösterebiliyor.

Belli ki Katakuri Gözlem Hakisi'ni hep ama hep rakibinin hamlesini tahmin edebilme, hissedebilme üzerine kullanmaya çalışmış. Bu konuda da hem çok yetenekli olduğu için hem de çok ama çok çalıştığı için, sonunda rakibinin yapacağı hamleyi önceden görür olmuş ki bu ona bir nevi geleceği görme yeteneği kazandırmış.

Ama Rayliegh usta ise daha çok geniş bir alana yayılan radar misali kullanmış ve geliştirmiş gözlem hakisini. Katakuri gibi rakibinin yapacağı hamleyi önceden göremiyor ama adanın kaç kilometre uzağındaki öbür ucuna kaç kişinin ayak bastığını hissedebiliyor.

Fujitora ise kör olmanın getirdiği duyu eksikliği sonucu diğer duyularını mecburen geliştirmiş. Rayliegh gibi genel bir radar görevi görüyor gözlem hakisi ama Rayliegh gibi değil, daha farklı. Fujitora, Ray gibi adanın öbür ucuna ayak basan korsanları hissedemiyor veya Katakuri gibi yine geleceği göremiyor ancak daha önce hiç görmediği bir yeri sanki ezbere biliyormuş gibi hareket edebilmesini sağlıyor. Çevresindeki canlı-cansız varlıkların yaydığı pozitif-negatif enerjiyi algılayabiliyor ve bunu sınıflandırmayı başarıyor.

Kısacası bu üç isim birbirinden mükemmel 3 farklı gözlem hakisi kullanıcısı.

Oy veremiyorum maalesef.
 


Fujitora burada sadece yıkıntıları kaldırıyor. Sağlam cisimleri ve canlıları kaldırmama nedeni tüm ülkeyi Gözlem Haki ile taraması olabilir mi?
 
Son düzenleme:

Fujitora burada sadece yıkıntıları kaldırıyor. Sağlam cisimleri ve canlıları kaldırmama nedeni tüm ülkeyi Gözlem Haki ile taraması olabilir mi?
Ya da çok hafif bir çekim uyguluyordur ve sadece belli bir ağırlığın üstündekiler düşüyordur yukarıya.
İnsanlar düşmek için fazla hafif, sağlam binalar da yere bağlı olduklarından öyle az bir çekimle yerinden kımıldamaz. Zaten epey yavaş yükseliyor enkaz görüldüğü gibi.

Çünkü Fuji'nin çekim gücü bölgesel etki yapıyor, cisme göre yapmıyor. Yani canlılarla sağlam binaları etki dışı bırakıp sadece kırıkları ayrıca çekemez aynı alanda olduklarında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık