Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Mihawk Hangi Karakterleri İndirebilir?

Mihawk Hangi Karakterleri Yenebilir ?


  • Kullanılan toplam oy
    112
Eskrim mi yapacak bu adamlar? Saydığın isimlerden biri Soru Soru no Mi kullanıcısı. Diğeri meteor atıp yer çekimi ile oynayabiliyor. Mihawk'ı elinde kılıç olan her karakterden daha güçlü olarak kabul etmek çok sığ bir bakış açısı. Shanks'ın elinde Sabo gibi sopa olsa sayamayacak mıydın yani onu?
Roger, BM, Shanks, Fujitora, Shiki, Rayleigh, Shiryuu ve diğer kılıç kullanan kişilerin artı güçleri oluyor ama nedense Mihawk'ın olmuyor. Mihawk özellikle Gözlem Haki'de efsane çıkabilir diye düşünüyorum. Kılıç ve çizik olayı ise Zırh Haki'yi işaret ediyor. Mihawk bu yorumdaki kişileri %100 yener demiyorum ama hiçbirine kolay kolay yenilmez diyorum. Kısacası Amiral-Yonko seviyesindedir diyeyim. Bu sebeple her şey mümkündür gözümde.

Bilen bilir ne kadar Mihawk'ı savunduğumu, ama ben bile senin yorumlarını okurken şu hale giriyorum;
%50 şiddetle katıldığım %50 şiddetle karşı çıktığım bir denklemin var, üstelik karşı çıktığım kısım daha şiddetli kabul ettiğim bir şey. Biri diğerini etkileyecekse de bu olumsuz olan tarafın olumluyu etkilem..Velhasıl beni derin sorgulamalara itiyorsun.
Sen de beni derin bir sorgulamaya soktun. :D
 
Roger, BM, Shanks, Fujitora, Shiki, Rayleigh, Shiryuu ve diğer kılıç kullanan kişilerin artı güçleri oluyor ama nedense Mihawk'ın olmuyor
Artı gücü elbette çıkacaktır. Fakat öyle bir yazmışsın ki, "Bunlarda kılıç var o zaman Mihawk onlardan güçlüdür." gibi bir mantık kurduğun anlamı çıkıyor.
 
Forumda sürekli bir mihawk dof ve katayla birilerini kapiştirma furyasi başladı. Karşısındaki kim olursa olsun hep ayni muhabbetler dönüyor. Neden acep?
 
Yonkou'lar Amiral'ler yer Mihawk'ı. Onun dışında bu listeden indirme şansı olduğu tek kişi Katakuri lakin mangada ki savaş devam eder ve Katakuri'den daha fazla şey görürsek Mihawk'a Katakuri karşısında da şans vermem
 
İddiayı kaybedince göreceksin sen şiddeti :fool:
Görüyorum ki Katakuri fanı olmuşsun, güzel güzel. Herkes fanı olmuş gerçi, benim ilk bölümden gördüğüm şey artık tescillendi. Başlarda dalga geçiyordunuz şekilci diye, şimdi Kata'nın askerleriyiz he. Neyse iddiayı kaybedeceksin yavaştan kabullen, her bölüm bizim lehimize ilerliyor. Şiddet senin için geliyor :a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık