Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 888 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belirli güç artışı olabilir ama bizim minkin eti budu belli.Daifukuya falan zorluk yaşatmasın yeter.Alt tayfadan birilerini alabilir.Benim içim sorun olmaz.

Odaya laf dememin sebeblerinden diğeri ise tam sıkıştıkları anda yine saçma sapan bir şekilde kurtulmaları.Bu arc kaç oldu bu sayamadım.Yeter artık ya tam yakalanacakken saçma sapan bir şey giriyor araya.Asistanı odayı öldürüp yerine geçti bence:DKapı arkasından yolluyor çizimleri
:hhh::hhh: Sende haklısın :D
 
Herkes bazı şahıslar ile aynı fikirde olmak zorunda değil. Lüzumsuz ve sınırları zorlayan ifadeler kullanıp,tartışmaya yönlendirmeyin konuları. Sıktı bu kendini uzman gören tayfa. Oda bu arc uzatsin böyle sivamaya devam etsin. Detaylı şekilde anlatılması gereken o kadar konu ve karakter varken pasta sevdasına uzuyor. Sevmiyorum bu durumu. Farklı fikirde olan uzmanciklar lütfen kendi işlerine baksınlar.
 
Oda sıvasa gene iyi. Bence iyice buladı etrafa. Yeter artık kiminle kapışacaksa kapışsın da bitsin bu arc. Pasta ve aynadan gına geldi :artiz:
Elimizdeki malzeme bu :artiz: Dressrosa kadar uzamadığı sürece benim için sorun yok :D Sıkıntı ne biliyor musun? Kısa sürede üst üste manga bölümlerini okuduktan sonra güncele gelip her hafta bir bölüm beklemek. Dünyanın en iyi bölümünü bile çizse yavan gelir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık