Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 888 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ay olayı açıklanmış ve Luffy Katakuriyle esas dövüşü için yol almış, güzel.
Aslında ileride kullanılacağını düşündüğüm için sırf bu dolunayla ilgili mevzuyu işlemesi bile hoşuma gitti epey. Çizimler de güzel olur umarım.
Onun dışında olağan akışı da gösterir sanırım.
 
BM'yi dövüştürmüyor ki mangaka dövüştürse o da ezip geçer aynı grubu. Ormanda bir sahne vardı BM tek başına önüne katmış bizimkilerin hepsini kovalıyor luffy'de o gruptaydı hiç bir şey yapamadılar. Bence güçleri arasında pek bir fark yoktur.
Katılıyorum.Kadını şaklabana çevirdi ya.Pasta pasta diye dolanıyor ada karışmış halde inen adamlari var kendi adalarına zarar veren BM var.Ben anlamadım bu işi.
Yani aslında düşmemesi için sebeb yok ha bizim gurup yetersiz indirmek için şuan ama biraz destek gelse bence inerler
 
Oda Allah'ını seviyosan,bitir bu arcı artık.Pastasının da,mochisinin de,çikolatasının da ayrı ya.Bu kadar erkek egemen bir adam nası şu hallere düştü anlamıyorum.Yeter vallaha yeter.Ne bi derinlik var,ne bi dram var,ne bi aksiyon var.Pasta Pasta diye diye arc bitti.Biri şu kadını pastaneye götürsün.15 bölüm kaçma mı olur ya.Elinde işleyeceğin trilyon tane konu var.İşlersem elindekiler biter mi diye korkuyor anlamadım.Doflamingosu,Bigmom'u bu kadar sürdü.Devrimcileri kaç yıl anlatacaksın,Wano'yu kaç yıl anlatacaksın.Kayıp yüzyılı Shanks'ı Roger'ı ne ara anlatacaksın.
50.senesinde bitecek ahhshaha adam 2007 yılında demişki bir sbs de yakında şeytan meyvelerini biri çıkıp anlatacak. " su hukumetin cilgin bilim adami adini unuttum" yil oldu 2017 10 sene geçmiş. Adamın zaman kavramı değişik ama guzel bence bitmesim hemen :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık