Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1. Takım vs. 2. Takım

KİM kazanır


  • Kullanılan toplam oy
    134
Garp vs Kaido.Garp'ın zirve hali yonkodur.Bu yüzden iki tarafında şansı var.Garp belki mf WB misali iradesi sayesinde son anda alabilir ama berabere diyelim.

Dragon vs BM.Dragon yonko seviyesi vardır.Bu yüzden iki tarafında şansı var ama buna da berabere diyelim.

Shanks vs Teach.Aynı mevkinin adamları.Teach o ünvanı aldıysa hakkını veriyordur.Buna da berabere diyelim.

Ray vs Akainu.Ray'in zirve hali mf WB vardır diye tahmin ediyorum.Mf WB'de amiral-yonko arasındadır bence.Bu yüzden bu dövüşü Ray alır.

Kısaca burun farkıyla 1. takım yener.
 
Garp= yonkoulardan az daha güçlü

Reyleigh= amirallerden güçlü. Hatta o kadar güçlü ki genç olsam bi yandan amiralle dövüşürken bi yandan mugiwaralara yardım edebilirdim diyor

Dragon= belli değil

Shanks= Wb'yle çarpışıp gökyüzünü 2'ye bölebilen, savaşı durduran adam.

Bu grubun yenilmesinin tek yolu kaidou'nun beklenenden de güçlü çıkması ve dragon'un ezik çıkması.

Şahsen dragon'un yonkou seviyesi çıkacağını düşünüyorum. Kuma, ivankov, sabo gibi kişileri emrine alan bi adamdan daha azı beklenmez.

Ben sakazuki'den dolayı 1. takım alır diyeceğim. Burada en güçlü kişi kaidou bile olsa yonkou seviyesinde karakterlerin dövüşleri bence günler sürer. Öyle olmasa yonkoulardan biri çoktan düşerdi.
Sakazuki ise amiral seviyesiyle burdaki en güçsüz kişi. 1. takımın en güçsüzü olan reyleigh bile yaşlı haliyle kizaruyu tutuyordu. Genç haliyle sakazukiyi yenmesi kaidou'nun herhangi bi karakteri yenmesinden daha çabuk olur.

Yani reyleigh sakazukiyi yendikten sonra takım arkadaşlarına yardım edebileceğinden kazanırlar diyorum.
 
Garp=Kaido
BB=Shanks (Bu üçüne kabaca desek)
Rayleigh=Sakazuki

BM canavarı ne olacak dragon filan duramaz onun karşısında.
 
Yahu gözüne yara bırakmış da ne olmuş? Adam MF'da seninle dövüşmem içim daha çok yol almam lazım diyor. WB'ye dalan adamın .g.t. yemiyor Shanks ile savaşmaya.
Mf de niye dalsın adam amacı Gura Gura zaten. E önce WB'den dayak yedi sonra Sengoku ile vs attı. Shanks sapasağlam handikap yok. Ne yapacak dalacak mı orda? Dalmaması zeki olduğunu gösterir. Ha sapasağlam olur Dalmaz p zaman dersin Totosu yemedi diye.

Vs konusuna gelecek olursak Ray ile BM aynı kefeye koyuyorlar ya Güler misin ağlar mısın? Ray'in Kaptan-ı BMden kaçmış lan. Var mı dahası.
 
Blackbeard gücüyle değil kurnazlığıyla shanks'ı yaraladı. Shanks orada "kendimi tutmuyordum" veya "rakibimi küçümsemedim" demedi. "Gardım düşük değildi" dedi. Beklemediği bi anda yakalamış yani.
Tüm konuşma boyunca adamın kurnazlığından bahsediyor. Yıllarca tayfada olmasına rağmen komutan olmayıp ismini saklaması vs.

Tayfayı bırakıp gittiğinden bahsederken de "artık elinde güç var" diyor. Yani adam zaten kurnazdı üstüne eline güç de geçti artık çok tehlikeli bi adam diyor.

Blackbeard zaten bulunduğu konuma gücüyle değil kurnazlığıyla geldi. Shicibukaiye katılıp hapisten sağlam bi tayfa kaçırmak, gura gurayı çalmak, wb tayfasındaki tecrübesiyle yonkou olmak kurnazlığıyla, zekasıyla elde ettiği şeyler.

Zaten shanks teach'ten aldığı yaradan bahsettiği bölüm gökyüzünü ikiye bölüyor. Ace vs teach bu bölümden sonra oluyor. Yani mangakanın güç seviyelerini başlarda belirleyememesi gibi bi durum da yok.
 
Adam açık açık bu yarayı bana Mihawk değil de Teach verdi diyor.Hatta dikkat dağınıklığı sonucu almadım bile diyor.Hala Teach çakallıkla çizdi diyen var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık