Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 882 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın bu abartmalarına da hastayım. Bu adam hep mi kendi dişine göre adamlarla kapışmış? Kaido'nun bile 7 kez yenildiği evrende sırtının yere gelmemiş olması... Ne bileyim ya çok yapay geliyor bana böyle şeyler.

Neyse, her şeyin bir ilki vardır. :rolleyes:
Hiç yenilmemiş olduğunu duyunca normalde Luffy'nin Katayı yenemeyeceğini düşünüyorum. Ama bu cümle ve Luffy'nin bakışı yüzünden indirmesini istiyorum Katayı. :D Meyveyide uyandırmış galiba, Luffy daha g4 yapmadı. Alamaz yinede sağlam yapıştırsın birkaç kez fenamı olur. :D
 
@Daredewill
Senin h.haki-meyve uyanışı tezin yalan oldu. :D Güzel ve mantıklıydı. Keşke o şekilde olsaydı ama yapmadı Oda efendi.
 
Son düzenleme:
Katakuri'nin yenilmeme mevzusu ile ilgili yorumları okudukça ne desem bilemedim açıkçası. Birde Kaido'ya yapılan göndermeler... Madem Katakuri Ana yüzünden böyle yenilmez diğer üyelerinin ödülleri bu kadar yüksek değil veya onlar içinde bu yorumlar yapılmıyor. Mantıklı olun biraz. Ayrıca Kaido gidip bebelere mi yenilmiş büyük ihtimal üst düzey denizciler ve yonkoulara ki nedeni de belli aşağı yukarı ama ölemiyor garibim. Katakuri de kendi klasmanındaki kimseye kaybetmemiştir. Sanki her yonkou sağ kolu direk gidip yonkoulara veya filo amirali ile kapışıyormuş gibi nasıl yenilmemiş olabilir yorumları benim açımdan saçmalık. Bu adam büyük ihtimal kendi klasmanında kimseye yenilmedi zaten kendi klasmanının üstü yonkou olduğundan ben garipsemiyorum. Ödülü, gücü, yetenekleri, tecrübesi, duruşu, karizması, her şeyiyle mantıklı bir şey. Bege de boşuna canavar dememişti ve asıl sıkıntı çıkaracak elaman bu diye. Ayrıca klasik olarak bunu malum şahsiyetlerle karşılaştırmayın. Bu adamı karşılaştırabileceğimiz kişi Marco'dur şu an için benim gözümde başkaları değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık