Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Shanks

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    317
O güçten düşmedi olayı bulunamadı, ama kim yaydıysa güzel becermiş. Ben bu Shanks kol olayının editör olduğunu da düşünmüyorum. Oda nerde açıklama yapmış. Ben kesmiyordum ama editör kalemi eline aldı çizdi der gibi.:D Hayır kendi mangasında suçu başkasına atıyor.
Yav hikaye ya.Bu Oda hep yalan dolan.Adam vs çizmeye zamanım yok deyip Naminin banyo sahnesini falan ciziyor işte.Mevzu zaman olmamasi değil de becerememesi.Diğer mangaların ortalama dövüşü ile anca kıyaslanacak Lucci vssine forumda nasıl bakılıyor bur bak nesela :/

Baktı mıçıyorum at lafı editore.Aynısı Mfde oldu.Aklındakileri çizse imiş 50 sayfa olurmuş.Çiz tutan mı var sanki
 
Editör olayı kulaktan kulağa oluşmuş, yalan zaten, Oda'yla ilgisi yok. Editör demiş ki hikayeyi daha ilgi çekici yap Oda da kolu almış. Kolu alması Oda'nın kendi tercihi, editörün demesi değil.
 
O güçten düşmedi olayı bulunamadı, ama kim yaydıysa güzel becermiş. Ben bu Shanks kol olayının editör olduğunu da düşünmüyorum. Oda nerde açıklama yapmış. Ben kesmiyordum ama editör kalemi eline aldı çizdi der gibi.:D Hayır kendi mangasında suçu başkasına atıyor.
Güya Databookta geçiyormuş. Baktım bulamadım. Kim uydurduysa güzel uydurmuş :D
 
Hayır sanırsın bizim ülke.:D Patron gelir, ver der kendi çizer kolu koparır. Shanks lobisinden korkacaksın. Zamanında güzel algı yapmışlar. :D
Bu niye Shanks lobisine yarasın la. Kolsuz Kaido seviyesi olan adam kolu varken Kk seviyesidir. :(

Gerçi Mihawkla da kolu varken kapıştı. Mihawk = KK:oleyo2:
 
Niye böyle bir şey yapsınlarki tam tersi güçten düşmesi Shanks'ı daha değerli kılar tek kol ile Yonkou olan bir adamın güç seviyesi anormalin üstündedir.
Mesele o değil benim için. Olmayan bir şeyin varmış gibi yansıtılması. Hiçbir yerde geçmiyor güçten düşmediği vs.
@Daredewill Bir sürü şey var böyle kaynağı olmayıp da herkesin dilinde olan şeyler. Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı :D
 
japon mitolojisi ve tarihinde kör ve/veya tek kolu samuraylar önemli bir yer tutar.
hatta adamlar için efsaneleşmiş karakterler var.
issho noktasındaki savıma benzer şekilde shanks -mangakanın japon olduğundan hareketle- seri boyunca aktif olanlar içinde en acı güce sahip şahıs olarak goruyorum.,
shanks'ın bu ankette önde olması şaşırtmamalı hatta bu denli başabaş gitmesi ilginç olan kısım
hele bir takım fanlar veya haterler shanks ile mihawkı karşılaştırıyor ya asıl garabet bu
Shanks ın Kaido kadar gücü vardır eyvallah ama yenemez bence. Adamın boru gibi unvanı var yahu. Ayrica Mihawk konusuna hiç girmeyelim Mihawk > Shanks muhabetlerini kaldırmaz bu bünye.
 
Editör mü yönlendirdi kendi mi yaptı bilmem. Ama iyiki gitmiş Shanksın kolu. O sahne ve deniz kralını kaçırdığı sahne olmasa bırakmıştım seriyi. Defalarca deneyip vazgeçmiştim o sahneyi görünce bu adamde bişeyler var diyip izlemeye başladım. O birşeyin H.Haki olduğunu öğrendiğim de çoktan serinin bağımlısı olmuştum. : -)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık