Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Şimdi doğruya doğru konuşalım.Shanksin her bir sahnesini gördüğümüzde içi bir hoş olmayan,heyecanlanmayan çok az OP takipçisi vardır.Daha geçen bölüm adada bayrağını gördük diye olay çıkıyordu forumda :D


Bunun dışında yeri Geldi Garpın,Luffynin,Zoronun hatta Sanji reyizin bile adamlığı sorgulandı fakat Shankse dil uzatan olmadı,olamadı.Çünkü adam,adamlığın vücut bulmuş hali. Bunu savunmak Messi kötü futbolcudur demek gibi bir olaydır.
Seri boyunca her sahnesi aransa belki de yerilemeyecek tek karakterdir Shanks. Op'nin gerçek kralıdır Shanks
Ahahaha bana da yapıyor seçim turu. En büyük Shanks hayranlarındanım ama birincilik yarışında Luffy'i yalnız bırakama. :D
Olsun sizin gönlünüzden geçen yeter.:D
 
Zoro ve Guts'dan sonra Luffy benim için manga aleminin 3. sırasında. Zoro veya Luffy'nin kazanmasını isterim. Kafa kafaya gidiyorlar. Büyük ihtimal Luffy kazanacak. Da arada tuhaf yorumlar görüyorum. İmkansız mı arkadaş adamların kafa kafaya oy almaları. Zoro'yu gömüp Luffy'i ilahlaştırıyorsunuz la az sakin. Bu kadar fanatik olmayın, kaç yaşında insanlarsınız komik oluyor vallahi.
 
Oy değiştirmenin 1 gün açık kalması lazımdı en azından. 4. gün oy verecek üye kalmaz zaten.
 
Zoro ve Guts'dan sonra Luffy benim için manga aleminin 3. sırasında. Zoro veya Luffy'nin kazanmasını isterim. Kafa kafaya gidiyorlar. Büyük ihtimal Luffy kazanacak. Da arada tuhaf yorumlar görüyorum. İmkansız mı arkadaş adamların kafa kafaya oy almaları. Zoro'yu gömüp Luffy'i ilahlaştırıyorsunuz la az sakin. Bu kadar fanatik olmayın, kaç yaşında insanlarsınız komik oluyor vallahi.
Zoro ve Guts'ın ikisini beraber ikinci sıraya koyup Shanks'ı bire koyuyorsun değil mi? ;)
 
Çevreci arkadaşlar için duyurumdur.
Gelin doğa düşmanı naylon reyise oy vermek yerine,saçlarıyla doğaya oksijen salan adama oy verin!Dünya'yı daha güzel bir yer yapalım.
 
Ona bakarsan tayfadaki herkes ballı ? :) Ya bırak. Marimo'nun yiyecek balı yok bal arıyorsun yedirmeye. Ama biliyorsun ki bu serideki tüm balı Luffy yer. Neyse. Uzun lafa hacet yok. Herkes karakterleri tanımıştır zaten bu zamana kadar :sapkali:

Gerçek kral, gerçek efsane:



:a:
Yahu DnS bak Luffynin hayatını kurtarmasını vs geç herif kendi şansına o kadar güveniyor ki lanetli bi kılıcın altına elini koyup şansını test ediyor. Sen hala şans de.
Boşuna naylon reyis demiyorum.Saygım olmasa reyis demem.Bu anketteki her karakteri seviyorum.

Ama Yosun reyis orda ayakta bişey yok diye dikilirken,yemişim g2+g3'ü.Baloncu cocuk kendini şişirsin dursun.
Kendini şişirmese marimo dahil hepsini şişe geçireceklerdi. Ayakta durdu dediğin Luffynin savaştığı halinin stresini alsa vücuduna herhalde akacak kanı kalmazdı. Öveceksen fedakarlığını neyin öv, bu sahneden yola çıkıp Luffy'yi aşağılamak hakkaten abesle iştigal.
 
Nasıl topluyor ama mesele o? Hiçbir altyapısı yokken mi yoksa tutarlı sebeplerle mi? Benim gördüğüm herkese kendini kabul ettirecek, umutlarını yeşertecek sebepler veriyor. Bunu yaparken de karşısındaki kişi saygı duysun diye yapmıyor. Sahip olduğu irade bunu gerektiriyor.
Kısım kısım cevaplamak daha kolay olacak aklımda kalması için.
Tutarlı sebeplerin olduğu da oluyor anlık gelişen olaylar sonucunda da. Balık adam adası için tutarlı dersem Dressrosa için anlık gelişen sebepler derdim sanırım. Şimdi Dressrosa neden anlık diye soracak olursan, her şey birden Franky'nin cücelere yardım edelim demesiyle birlikte alevlendi. Asıl amacın ilerisinde bir olaydı anlayacağın.

Gücüne gelince her seferinde kendisini sonuna kadar zorlayan ve aslında serideki bi çok karaktere göre albenisi az olan gücünü çeşitlendirmiş ve senelerce sadece yumruğunu tutturmak için bile çalışmış bi adam. Hiçbir şey altın tepside sunulmamış.
Rakipleri başka yollardan giderken bu adam savaş lordlarıyla savaş lordlarına denk WG birimleriyle çarpışmış yetmemiş hiçbir süpernovanın aklından geçmeyecek şekilde İD basıp üstüne savaşa yön vermiş. Bütün bunlarda da defalarca kez ölümün eşliğine gelmiş.
Şu kısım ise kesinlikle katıldığım bir olay. Herkesin kolay kolay yapamayacağı şeyler ama yeterli imkan verilmiyor diğer karakterlere tüm dünyayı tayfanın gözünden görmek OP'u bence inanılmaz kısıtlıyor. Kim bilir ne muhteşem bir şaheser izleyebilirdik. Fakat böylesi de iyi.


Pek tabiki Shounen olduğu için bazı yerlerde şansı yardım etmiş, normaldir. Bu şans da sadece onda değil serinin tüm anakarakterlerinde de var. Zoroda Sanjide Namide şans yok denebilir mi?
Olması da doğaldır. Sıradan insanlar bile yeri geliyor sn ile ölümden dönüyor, bazı tevafuklar oluyor ve işleri garip bi şekilde ellerinde olmayan durumlarla rast geliyor. Ben bi sn ile beni ısırmak için atlayan yılandan kurtulmuştum, su almaya gittik piknikte bidonları unutmuşum yılan tam çalının arasından atlayacakken bi adım geri attım ve yılan atladı. Heleki böyle bi kurguda normaldir. Kaldıki o Luffy sadece tek yonkounun değil iki yonkounun radarına girdi biriyle zaten düşman ve BigMomın da tüm tayfasının tehdidi altında şu an. Bu da epey bi şanssızlık sayılır bi yandan.
Şu kısımda elbet dediğin gibi. Nasıl söylesem şans önemli faktör elbet olacak hatta olması da lazım fakat her durumdan şans, yardım ve hayal edilemeyecek olayların yarattığı durumların tekrarlanması benim gibi biraz seinen tarzı düşünen birine biraz ters kaçabiliyor.

Bunun dışında bu yardımlar sırasında seninde dediğin gibi Luffy kendine düşman edinme gibi şanssızlıkları yaşadığı ise doğrudur. Bakalım neler olacak? Ama ben ümitliyim doğrusu Reverie'de güzel bir hikaye verecek gibi Oda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık