Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gangsterler vs. Badiciler

Hangi Takım Döver?


  • Kullanılan toplam oy
    145
Dof epey güçlü dayanıklılığı da fazla ama mamut meyvesi yemiş bir yonkou komutanının dayanıklılığını doftan az bekleyemem. Adamın gösterdiği performans normal değil cidden
Boşuna canavar olarak anılmıyor bunlar. Dof'a azıcık daha güçlü olsaydın diyen bir adamın ilk üç adamından birinin Dof'tan güçsüz olacağını düşünmüyorum. Jack böyleyse King ve Queen nasıldır acaba diye düşünüyor insan.
 
Boşuna canavar olarak anılmıyor bunlar. Dof'a azıcık daha güçlü olsaydın diyen bir adamın ilk üç adamından birinin Dof'tan güçsüz olacağını düşünmüyorum. Jack böyleyse King ve Queen nasıldır acaba diye düşünüyor insan.
Bir de o örnek var tabii ama kaidonun, adamlarının ne seviyede olduğunu bildiğinden şüpheliyim :D

@Densetsu no Samurai sugar meselesi gibi sanırım onu demeye çalışıyor. Bu kişiler yoksa her dokunduğunu resmen yok etmiş oluyor. Haki ile engel olunabilir ancak.
 
Croco Burgess'ı alır. Beklentim var bu adamdan. Bunun dışında kazanacakları vs. yok.

Bege çöp olduğu kadar beyinsiz biri. Kaleden düşen Bm korsanlarına öldü gözüyle baktığı an kendini bitirdi. Zaten Bm'nin roketle düşeceğini planlamasından birkaç tahtasının eksik olduğunu fark etmeliydik. Akıllı olarak geçinen ve saldırı gücü Bonney'le hemen hemen aynı olan bir nova. Şu adamın nova olduğu yerde Sanji nova değil işte :(

O devasa pasta üzerlerine devrildiğinde altında kalanların boğulma riski var o kremalı şey içinde.3 tatlı komutan ve Mom hadi onlar bir şekilde kurtulur diyelim diğerleri epey zor.Bege yanlış değerlendirdi ama o kadar da değil.


Croco Burgess'i biraz zorlanıp alacak bir adam.Burgess cüret etsin bakalım Mihawk'ı durdurmaya ve Akainu'ya saldırmaya.Dünyanın kaç bucak olduğunu görür.


Dof'un da Jack ile fiziksel dövüşe girmesi şart değil.Girmeden kazanabilir.Uyanış açmadan Jozu'yu kukla eden adamın Jack'i iplerle durdurması gayet olağan tabii ki uyanış formunda.Öyle herkes Luffy değil ki şişsin.Ha dönüşüm geçirirse belki kurtulabilir ama Luffy gibi kurtulup üzerine yakalanmayacak şekilde saldıramaz.Tekrar yakalanabilir o şekilde.Mamut formunda da yakalanabilir büyüklük farketmiyor Oz'un bacağı bile iplere takılmıştı.
 
Bunu diyenler büyük ihtimal Dof fanları. Gülüp geçmek lazım. Herif biraz odun kafalı ama bildiğin tank. Dayanıklılık üst seviyede saldırı gücü de yüksek. Savunması da çok iyi. Böyle bi adamı görünce Kaido kim bilir nasıl?
Aman sakın ha "fan" demeyin. Adminler kızıyor bu kelimeye, çatışmayı doğurduğu inanıyorlar, bence haklılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık