Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 869: Kuşatma Altında

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzuri

Sanji baba emri verdi artik germa da işin içinde. Bizimkilerin zerre korkusu yok luffy begenin kalesine hayret ediyor ve guliyor, sanji sigarasinin keyfini cikariyor, brook kahvesini yudumliyor. Ben size ne demiştim

870 de bege tam ölecekken luffy kurtaracak onu bunu bölum cikmadan soylemiştim 873 de ise luffy yeni teknik kullanacak.
 
Katakuri vs Sanji olacakmış gibi geliyor bana, ayrıca bu deli kadın o iştahla ikinci, üçüncü şeytan meyvesini nasıl yememiş onu da açıklasa bari Oda :) Fark yaratacak, koz sayılabilecek tamakodan başka birşey ne olur orası önemli şuan açık ara dezavantajdalar..
 
Yuh. La daha kadın altüstü bir ısırık aldı. Daha abartmıyorum hiç birşeyini görmedik savaş adına. Herşeyini gördüğümüz atabileceği en güçlü saldırıyı yapan WB ile nasıl kıyasladın :///
WB'nin saldırısı çeşitli değil. Teach'e yaptığı farklıydı, orada da tutup deprem balonu yaptı. Onun dışında gerinip deprem yumruğunu çakıyor. Mom da ateşli yahut elektrikli yumruk atıyor. Ne olacağını sandın ki? Luffy gibi 16373 tekniği olacak ve en güçlü tekniği de WB'nin vuruşu kadar güçlü olacak falan mı? Garp da düz yumruk atıyor bu arada. Ama 500 m'lik adamı tekliyor.

Ha burada ateş ve haki yok ama Bege'nin de bitmiş bir vaziyette olmadığı da ortada. Yani gene tek yiyecekmiş gibi görünmüyor.

Gene de yaptığı az değil ama mesele Mom'ın sanıldığı kadar uçuk olmaması işte.

Genel manada kadını küçümsemiyorum ama gördüğün üzere Cracker'i falan hop diye yiyemez öyle.

Sonra savunmaya bak. Kadın çok hantal ve darbeye açık. Shanks, üst düzey k.hakisi ve üst düzey kılıç ustalığı ile belki g4 süresince tek darbe yemez. Teach desen deprem ve iptal avantajı var, o da yemez. Bir de Mom kadar dayanıklıdır bunlar.

Mom'dan daha avantajlı yani o adamlar. Gene söylüyorum düz mantık yorumlayarsak olmaz. Özelliğe göre bakmak lazım. Shanks karşısında avantajı var mı Allah aşkına şu kadının? Teach? Aksine Teach'in avantajı var. İptal bir yana depremi havaya vur ve blokla, bu kadar basit. Sırf unvanla iş yapılırsa ve o unvana sahip adamlar; mangaka, bak bunlardan birisi en demesine rağmen eşit olarak görülüyorsa ortaya sağlıklı bir sonuç çıkmaz.

Gereksiz yere imkansız görülüyor Mom. Sonra düşerse boşu boşuna mangakaya bok atacaklar, sıvadı falan diye. Onların beklediği gibi olmuyor diye sıvamış olmayacak. Manga onların denklemlerine göre yürümüyor çünkü.
 
Tek yumrukta Bege'yi oldurup, herkesin disari cikmasina mi sebep olacakti yani? Bir sonraki bolumde iceride konusulmasi, alinmasi gereken kararlar ve motivasyonlar oldugu icin Bege tek yemedi.
 
Zaten şuan bir king kong teması var ortada. Luffy de King Kong u verecek ona. :) bege kaleye dayanıklı dedi ama yıkılmaz demedi. Begenin kendisine vursa tek atabilirdi. Ama kaleye vurdu. Ve dışarı çıkın dedi... suanki toplanma bana dressrosadaki karşı saldırı gibi geldi. Germa askerlerini cagirsa biraz daha dengeli bir savaş gücü olusur...
 

Kuzuri

Yalnız sanjinin cin ile ciddi dövüşmediği belli oldu. Sanji çok zorlanmadan yonjiyi yenebiliyordu. Şimdi ise yonji cini çok zorlanmadan devirmiş.

Reiju Compoteyi alsa yeter diycem de compote ortada yok. Big Mom tayfasında mom hariç tüm kızlar vasıfsız sanırım :artiz:
Sen o sanjiyle cin ciddi dovustu diyenleri ciddiye alma :) sanji herifin yuzune bakmiyordu tekme atarken :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık