Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Toei Animation

Akira toriyama bi ara epey isyan etmişti ama fayda etmemiş belli ki. Zira dragon ball da aynı derece rezil diye hatırlıyorum. Ya ölümüne bir anlaşma yapılmış kurtulamıyorlar ya da ayıp olmasın diye pek ses etmiyorlar. Ne bileyim ben anlayamadım. Yani ben Oda'nın yerinde olsam o G4 ü gördüğüm ilk anda kırardım kaşıkları. Hayır işin kötüsü z filminde o hakiyi boya gibi çizmişsin ne güzel niye şimdi dökme demir gibi duruyor arkadaş. Bi de g4 için kırmızı çizgiler gelmiş. Ulan bir gün başka bir animasyon şirketi alsa bile seslendirici kalacak mı ortalıkta belli değil.
 
Episode of merry gibiler için aylarca uğraşıyorlar. Haftalık bölümlerle karşılaştırmak doğru olmaz.

Bence otomatiğe bağladı toei. Oda özenirse onlar da özeniyor ve bunun tersi.

Bir de çok önemli sahneleri Shida'ya çizdiriyorlar o sahneleri seyretmek zevkli oluyor.

Ben çoğunlukla Luffy'nin sesini dinlemek için izliyorum bana yetiyor valla.
 

Sadece biz değil diğer ülkelerden de tepkiler var Toei'ye, redditte ve diğer yabancı forumlarda onlarca konusu vardı, hatta birisi toplu imza gibi saçma bi kampanya yürütmeye çalışıyordu One Piece'in Madhouse şirketince devr alınması adına.
 
Naotoshi Shida.

Bu adam da olmasaymış ne olacakmış acaba çok merak ediyorum.

Meşhur Wb sahnesi, Sabo hikeni, g4, Aokiji vs. Dof sahnesi, Luffy vs. 3 amiral, Lao G vs. Sai.. Bunları yapmış adam. Sanırım en son Jack vs. Zunisha sahnesini de o yapmış. Gerçi hep aynı tarz yapıyor ama en azından görsel olarak izletiyor.
 
Odanın çıkardığı manga sayısı ile ilgisi yok. Manga animeden ileride. Hadi ileride olmasa dahi bir mangaya bir anime yaparsın. Bu adamlar 12 sayfadan anime yapıyor. Marineford bile normalde eh işteyken şu anki bölümleri düşününce gözümde madhouse kalitesine çıkıyor. Yukarıda bi arkadaş sabo nun hikeni demiş. O sahnede sabo nun kıçından ateş çıkıyor resmen :D
 
Hunter x hunteri örnek alsın durdursun seriyi 12 yıl , değer bilenlere versin. fillersiz uzatmasız.birilerine öneremiyorum adamlar uzatmışlardır diyor o kadar bölümse haklılar
 
"Haftalık anime anca bu kadar olur" bahanesiyle gelen arkadaşlar var ama kaçırdıkları bir nokta var ki insanların esas şikayet ettiği şey filler yada uzatılmış sahneler olması değil, esas sorun çizimlerin ve genel olarak prodüksiyonun dandik olması. Çizimler güzel olsa, müzikler gerekiği şekilde gerektiği yerlerde girse, ekledikleri filler sahneler serinin temel unsurlarıyla çelişecek önemli şeyler olmaktansa daha boş şeyler yada eğlence amaçlı espri tarzı şeyler olsa inanın hemen hemen hiç kimse buraya gelipde "abi bölüme ekstra sahne koymuşlar" diye şikayette bulunmaz..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık