Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Tony Tony Chopper (Davul Adası)

Kim Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır bu hafta bölüm yokken uzun zamandır aklıma takılan bir vs ile ilgili bir konu açayım dedim. Bu vs'yi aklıma getiren cümle şu "Luffy her zaman tayfanın en güçlüsüydü. " Ben ise bu görüşe katılmıyorum. Çünkü Drum Arc'ta Chopper'ın Canavar noktası ile Luffy'i yenebileceğini düşünüyorum. Tabi Luffy'nin lastik olduğu için Fiziksel saldırılardan etkilenmemesi bu durumu ne kadar etkiler bilemiyorum. Neyse lafı daha fazla uzatmadan karakterleri tanıyalım.

Monkey D. Luffy :

Hasır Şapka korsanlarının kaptanı ve 11 Supernova'dan biridir. Dressrosa olayları sonucunda ödülü 500.000.000 Beli'ye yükseltilmiştir. Devrimci Monkey D. Dragon'un oğlu ve Denizci Kahramanı Monkey D. Garp'ın torunudur. Gomu Gomu No Mi yiyerek lastik adam olmuştur.

Tony Tony Chopper:
Tony Tony Chopper Hasır Şapka Korsanları'nın doktorudur. Chooper Hito Hito no Mi yemiş ve insan özellikleri kazanmış bir ren geyiğidir. Davul Adası'ndan tayfaya katılmıştır. Tayfaya altıncı olarak katılmıştır. Dressrosa olayları sonucu ödülü 100 beli olmuştur.

NOT: Dövüş drum arc'ta geçecektir. Chopper direk Monster Point versiyonunda olacaktır. İki karakter de Drum arc'taki gücündedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık