Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Sabo

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Şu fan oyları söyleminden kurtulmak lazım, genelleme yapılmamalı. Ne Dof'un öyle sağlam fanıyımdır ne de Sabo'nun. İkisine de yakınlığım aynıdır. Dof'un az bir farkla yeneceğini düşünüyorum Dressrosa da karşılaşma olsaydı. Sebebi de haki ve fiziksel güç konusunda aşağı yukarı denk bulduğum karakterler olup meyve farkıyla Dof'un alacağını düşünmem, bunun da gayet makul bir gerekçe olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi 2y sonra meyveye hakim olan Sabo'nun net alacağı bu karşılaşma şu sırada Dof'un galibiyetiyle sonuçlanır.
 
Geçenlerde yazmıştım.Koramiral üzerinden bu iki adamın seviyesi gösterildi mangaka tarafından.Biliyorsunuz korları bunun için kullanıyor.İkisi de koramiral tekledi ve amiral dengiler.

İnanmak istemeyen inanmaz fan der.
Birisi daha meyveyi yeni yemiş tekme antrenmanı yapıyor diğeri ise uyanışta son noktaya gelmiş.Olay sadece haki değil yani.Ki forum haki kısmına da kafasına göre karar veriyor.
 
Birisi yanında çöp askerler olan koramirali tekliyor diğeri amiralin (kör) gözü önünde tekliyor ordan bari yürümeye çalışmayın.
 
Birisi yanında çöp askerler olan koramirali tekliyor diğeri amiralin (kör) gözü önünde tekliyor ordan bari yürümeye çalışmayın.
Farkeden ne var.Amiral olacak şahıs bakakaldıysa o onun sorunu.Olay orada kim var kim yok meydan okumayla alakalıysa Doflamingo kaç küsür bölüm önce Sengoku'ya bile meydan okuyordu gel kapışalım diye filo amiraline.

Şimdi birde Kuzan örneği veriliyor.Yahu mangaka adama zaten bir ton handikap verdi.Sabo vs Fuji gibi dövüşüp bıraktılar diyelim.Bu adam üzerine 2 D. ile nasıl uğraşacaktı el insaf yani.O kadar handikapta edepsizliğe giriyor.Mangaka yeter bu kadar dedi.
 
Doflamingo'a çok yüzeysel yaklaşılıyor. Arc başında gördüğü değerin yarısı bile verilmiyor. Bu adam fazlasıyla güçlüydü.
 
Dofi 3 yıl üzerinde durulmuş bir karakter amiral ile dövüşebilecek gücü olsa çizerdi.
5 bölüm gözüken Sabo bile amiral ile dövüşüyor.

Sabo meyvesiz hali Jozu gücündedir Dofi ise Vista gücündedir. Güzel dövüş olur ama kazanan tabiki Sabo.
Meyveli hali ile kıyaslıyacaksak zaten Sabo meyveyi tam anlamıyla kontrol ettiğinde Marco seviyesine hatta onu da aşar amiral ayarı olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık