Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 833: Vinsmoke Judge

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linlin'in sadece kriz anlarında arıza çıkarması dışında sorun yok gibime geldi. O kadarcık olsun:D

Mesela ilk defa şu Purin'in adasına geldiklerinde çıkardıkları taşkınlığa polis dahil olup şiddet uygulamadan Luffyleri karakola davet etmişti. Yani bildiğin hak hukuk var gibi görünüyor.

Şansölye sistemi ile işleyen güzel bir düzen var gibi adalarda. Rosa'daki gibi karanlık bir yüz çıkar belki ama o da Oda'nın ayıbı olur tekrar tekrar aynı şeyi yapmakla:p Bence adalar huzurlu bir durumda. Tabi linlin'i memnun ettikleri sürece:flaugh:
Bence Big mom inmek zorunda olduğu için o adada bir sorun çıkacak çıkmali. Ayrıca Oda hemen hemen her adada sorun çıkardı. Burası Big Mom gibi birinin adası mi sorunsuz çıkacak. Ben ihtimal vermiyorum
 
BM düşecek yakında.

Vinsmoke ailesine de saldırır anlaşmazlık sonucu kadın dengesiz.Bunu ve luffyle sanjinin yapabildiklerini gören Vinsmoke ailesi de yonko için yardımcı olur.Aynı dressrosa gibi müttefikle halleder bizim tayfa.Ancak sorun şu ki tayfanın tam kadro olması lazım.Yonko da tam kadro olmadan indirilirse bence saçmalamış olur mangaka.
 

MDL_Roronoa

Sanjinin ailesine ne isim koysak acaba ?

Sanji karakterine bakalım: Kıvrık kaşla alakalı bir şey mi koysam acaba, yoksa aşçılıkla ilgili bir aile mi olsa. Dur la dur buldum sigarayla ilgili bir aile ismi olsun. İşte BUUU : Vinsmoke


-Oda-
 
Dikkatinizi çekmiş midir bilmem ama Sanji bu bölümde Kenbunshoku haki kullanabilecekken kullanmadı. Bu durum ya Odanın unutkanlığı yada Sanji bilerek kullanmadı. Eğer kullansaydı bazı darbeleri almazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık