Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 833: Vinsmoke Judge

Bölümü nasıl buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıyaslamıyorum Kadio arc'da bu tecrübe'yi zaten elde edeçekler.
Zoro zaten luffy'nin yanında olsa bm'ile dövüşmeyecek.
aynı tecrübe'yi shogun la yaşaybilir.
Yonko ile dövüşmek mi gerekiyor illa iniş tecrübesi yaşanması için?
Sanji-Nami-Chopper ve Brook çip mi? Dof inerken onlar yoktu? Mangaka iki vs bir bile adaletsiz diyen adam. Burada da tayfanin geri kalani idin adaletli olsun diye böyle bir sey yapıyor. Nasıl ki onlar gözükmedi Zorolar da gözükmüyor. Nasıl ki onlar iş yapip ödül artırdı Sanjiler de aynı şekilde. Nasil ki Rossa'da Sabjiler yoktu diye Zorolar fark atmadiysa guc ve tecrübe olarak Sanjiler de atmayacak. Gelecek arc da en guclu yonko inerken hepsi birleşecek iste. Sikinti olacak bir sey yok.
Sen benim yazdığımı okudun mu?
 
Ben isterim valla. Soylarını soplarını öğreniriz. Yedi göbek sülaleleri hükmediyormuştur belki, kim bilir.
Ben de isterim de gereklilik açısından dedim. :)
Sora Vegapunk olabilir belki diyeceğim de savaş alanına çıkar mı bilemiyorum.
Sora da Monkey D. çıkıyormuş.:oleyo2:
Bu arada Reiju = Hancock vol2. Luffy'nin aşkı ve Sanjinin kardeşliği onun ruhunu da güzelleştirir. :)
 
Son düzenleme:
Yonko ile dövüşmek mi gerekiyor illa iniş tecrübesi yaşanması için?

Sen benim yazdığımı okudun mu?
Evet. Tecrubeye de degindim zaten. Biraz daha acayim. Tecrube olarak fark atmaz yonko indiren grup ama atti diyelim. Cok tecrübeli adamlarin Luffy tarafından düşürülmesi seride tecrübenin degil gucun onemli olduğunun gostergesidir. Bu acidan fark atsalar dahi önemi yok. Çok gereksiz bir bahane.

Sonra Mom'in inme sebepleri:

1- O yaşadıkça Baratie ve Kamabakka guvende olmayacak. Kadın, korsan dediğin istediğinden vazgeçmez diyor diyor Pekoms ve Tamago'ya. Hadi o sıra maddi sıkıntıları varmış, hazineyi kabul edip "tamam hiddetimi BAA'ya değil sana yoneltecegim Mugiwara, NW'ye gel" dedi yirttilar. Ikinci bir anlaşma olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Ki bu cümle ikinci bir sebep veriyor zaten, restlesmisler, Luffy "BAA'yi alacagim" demiş. Gene onun tayfasinda gördüğü Jinbe'nin adasının böyle bir psikopatin himayesinde olmasının kötülüğü bir kenara Jinbe, en son ruletteydi :( En iyi ihtimal Jinbe'nin omrunden 10 yılı gitse bile Luffy, 10 yildan ne olacak la ehehe diyecek bir tip değil benim mangadan anladığım.

2- Kelepçe anahtarı onda.

3- Franky, Rossa'da fabrikayı yıkıp gitme planını bozdu. Uhuhuhu burası karanlığa batmış uhuhu diyerek durumu değiştirdi. Mom ise Dof gibi bir adayı değil onlarca adayı karanlığa bogmus, Dof'tan daha psikopat birisi.

4- Adalar Mom'in zulmünden kurtuldugunda onları kurtaran kişinin bayrağını asmak istemeleri kuvvetle muhtemel. Ki tayfa gucu, müttefikleri ve onlarca adayı himaye altına almasıyla Luffy yeni yonko demek olur bu.

5-Gelecek arc Kaido yani 'en güçlü' ile kapışacak Luffy için Mom vssinde power up alması çok mâkul olur.

Yani Mom'in inmesi her yönüyle karlı ve mantıklı bir iş.
 
Son düzenleme:
Babada iyiki Sanjiye tek atamadı ezile ezile bi hal oldu :D Sanji durumuna düstü .s tmm dof bunu çizerde yani baba bi Law seviyesidir diye düsünüyorum. Sanjide arc sonu Law seviyesine gelir heralde.
Babayı bilemem ama sanji law seviyesine gelemez. Law, Luffy ile hemen hemen aynı seviyede. Zoro'yu da alır bu arc sonu Sanji'yi de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık