Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İptal ediyor demedim ki şimdi marcoyu haki ile kessen zarar görmeyecek mi hakinin ne gereği kaldı o zaman meyve kullanıcılarına karşı ?
Meyve kullanıcılarını nerden kattın işin içine.Sadece Marco'ya özgü zarar görür ama sınırını aşmadığı sürecede iyileştirir.Olay bu.
 
Bir de BB'nin meyveleri Paramecia olan Deprem, Logia olan Karanlığın yanına bir de Zoan geleceği düşünüyor. Ama bence en iyi utility meyvelerinden Yami, en iyi ofensif meyvelerden Deprem 'in yanına, mutlak defans veren bir meyve geleceğini düşünmek daha mantıklı. Buna göre Anka meyvesi de olabilir tabi.
Marconun meyve kendini yeniliyor onu zaten biliyorum da şimdi haki ile kessen de zarar görmüyor mu marco ?
Marco'nun tam formunda hakiyle hasar alması( yanağındaki ize dikkat):
 
Son düzenleme:
Chopper'ın kendini geliştirdiği adada fanlari türemiş :fool:. Bölüme gelirsek gercekten gene cok iyiydi.


Nami'nin ne kadar iyi bir rotaci olduğuna vurgu yapıldı. Sonuçta Altın Aslan Shiki'nin istedigi Namimiz o bizim.


BB tayfasi Marcolari ezmis geçmiş. Açıkçası ben olmelerini bekliyordum. Aokiji BB Shiliew cok fazla gelir o tayfaya ama olmemeleri iyi oldu cok üzülürdüm. Marcolar da bizde büyük ihtimalle Neko biliyor yerlerini. Simdiden cok güçlü olduk Kaido'ya karşı. Nekonun Marco'yu istemesi cok hoşuma gitti. Seride rollerinin bitmesini istemiyordum çünki.


BM dan Sanjiyi o kadar kolay alabilecegimizi sanmıyorum ordaki olaylar cok şeye gebe olcak gibi :ehe: .


Zunisha'nin sesini duydu Luffy bakalim ne cikacak burdan:at:. Dusunsenize Luffy kontrol ediyormus Zunisha'yi bi de uf ufff:fool:. Haftaya fb bekliyorum Zunisha ile ilgili hadi bakalimm.
 
Luffy Kaido ile dövüşmeden önce bir şekilde Moria'yı da yanına alır mı ne dersiniz. Kaido'yu nasıl yenecek diye düşünüp dururken aklıma geldi. Belki Moria gölge desteği yapar. Moria'nın Kaido ile husumeti vardı. Oradan aklıma geldi.
 
Marconun meyve kendini yeniliyor onu zaten biliyorum da şimdi haki ile kessen de zarar görmüyor mu marco ?
Bak sana bi örnek veriyim.MF'de Wb'nin kalbini teklediğini görüp ona doğru koşuyordu o sırada Kizaru arkadan 2-3 kere deldi bildiğin zarar gördü.Sonrasında kendini iyileştirdi.Haki olayınıda aynı düşünebilirsin sınırını geçmediği takdirde her türlü saldırıyı iyileştirir bu adam.
 
Yahu 25 e takılı kaldın misal olarak verdim 25 i :/ Ben diyorum ki gücüne güvenen gitsin dalsın ŞİMDİ sen diyorsun ki luffy yenecek onu zamanı önemli değil :/ 50 sene sonra gitsin usopp yensin. Luffy gitsin dalsın bakalım şimdi :/ Korsan kralı olmaya tövbe eder köyüne gidip lastik balon işine girer.
Şimdide dalar :/ Şimdi de kaido var.Luffy'nin vakti var desek bile.
 
Kaido hakkında en bilgili kişilerden birisi Marco. Bizimkilere katılırsa çok büyük yararı olur. Zira bu adamın Babası Kaido'ya aşık atabilecek nadir kişilerden birisiydi ve kendisi de o adamın sağ koluydu zamanında. Kaido hakkında fazla bilgi bilmesi yüksek ihtimal. Diğer afetcileri biliyodur , Zayıf yönünü ya da zaafını belkide Kitabenin yerini...
Şu Zunishada bi haltlar olduğu kesindi arc başından beri herkes ondan bir şey çıkacağını biliyodu. Antik Silah değilse ne bu fil anlamadım gitti açıklasa da kurtulsak Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık