Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine ilişkin bir bilgi var mı peki ? Kaido, Big Mam, Shanks, Gura Gura WB, Teach, bunların hepsi Roger'dan güçlü olabilir. Olamayacağına ilişkin tek bir bilgi kırıntısı var mı ? Çinjao Yonkoyu yenmek gerek KK olmak için diyor, Roger'ın bu saydığım adamlardan güçlü olduğuna ilişkin bir ibare var mı ? Aynı dönemin adamları değiller WB dışında, onun da meyveyi ne zaman yediği belli değil. Demek istediklerimi anlıyorsunuz ama anlamazlığa yatıyorsunuz bence. Dönem zayıf olursa, lider zayıf olur. Dönem güçlü olursa lider de güçlü olur. Rayleigh Kizaru'yu 10 dakka tuttuysa ne olmuş, gençken en fazla amiral edebilir. Roger da dönemin amirallik teklifi götürülen adamıyla denk dövüşüyormuş. Roger >= Garp = Rayleigh = WB = Sengoku = Amiral o dönemde. Şimdi ise seviye çok yüksek. Eskiden amiral olarak sadece Zephr varmış sonra Sengoku + Garp gelmiş, sonra Aokiji + Akainu + Kizaru gelmiş seviye giderek yükseliyor farkındaysan ki adamlar amiral kadrosu açıyorlar. Hem amiral olacak canavarlar türüyor hem de canavar korsanlar piyasaya çıktıkları için amiral ihtiyacı doğuyor. Şu anda Amiraller güçlü ama Yonko onlardan da güçlü. KK onlardan da güçlü olacak işte.
Bunlar hep geçmişle ilgili az şey gösterilmesinden kaynaklanıyor. Kesin olmayan şeylere dayanarak tartışmak abes bana göre. En azından ilk mesajında yazdığın 2 şey bilinse en azından mantığa oturtulabilir bazı şeyler
 
Fuji , luffy zoro ve lawla ayni anda kapissa hangi taraf alir acaba.
Law ve Zoro biraz ayakbağı olurlar sanki şu an için. Onları korumaya çalışırken Luffy hasar görebilir. Ama Luffy'nin yanında biri değil tabi ikisi birden olduğu için belki daha az açık verip faydalı olabilirler.
Nihai vuruşları yapabilecek tek adam Luffy olur diğer ikisinin g4e zaman kazandırması işe yarayabilir ama Luffy tek başına daha rahat eder böyle adamlara karşı. Dof Fujiden güçsüz odasına rağmen geçmişindeki durumlar ve buna bağlı Lawun çok fazla ısrar etmesi yüzünden Luffy meşhur ayakbastı sahnesine kadar rahat dövüşemiyor. Sonra zaten Lawu Robinciğime atıp işleri yoluna koymak için fazladan efor sarfetmek zorunda kalıyor.
Bir de Fujinin k.hakisi muazzam. Dofun yediği çoğu saldırıyı yemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık