Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 796: Asker-san'ın Kararı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
796 bölüm yorumu @
- savas bittikten sonra iki gün boyunca fujitora zar atıp işini sansa bırakmıs. 3. gün müfettiş sıfatlarıyla , sengoku ve tsuru olaya müdahil oluyor. burada 2 durum var.

1- tsuru dofun tayfasını yükseliş zamanından beri takip edip kovalayan bir denizci.
2- sengoku corazonu casus olarak kullanıp, dofu direk hedefi yapmıs bir denizci.

yani bu ikilinin bu olaya ve dofun teslimatına secilmeleri dogru birer hamle. ayrıca bir veri daha tsurunun yanına geleni garp sanmıstık, tıkınmasından dolayı... oda sengoku cıktı. ve anladıgım kadarıyla sengokuda garpın kafadanmıs ama pozisyonundan dolayı, garp karsısında yerken sadece tilt oluyormus :D

- neyse tsuru neden korsanların peşine düşmedin diye isshoya sorunca , issho zarı gösteriyor ve sengokuda kopuyor, böyle sahneleri özlemiştim one piecede... :)

- kücük cüce prensesimizin yetenegi sayesinde , bir cok insanın tedavi edildigini ögreniyoruz. tsurunun tüm tayfa kadınlardan ve kadınımsılardan olusuyor bunu görüyoruz.

- elizabethci kral ve riku bos muhabbet yapıyorlar. e.oda mesaj veriyor günü geldiginde rebecca tahta gecicek. burdaki ana mesaj su günü geldiginde. sanırım e.oda vivide yapamadıgını burda yapmayı planlıyor olabilir. üstelik dahada mantıklı. rikunun herhangi bir politik gücü yok. ama vivi 20 kurucu kralın direk soyundan geliyor ve arabasta cidden nüfusuyla ve potansiyeliyle üstelik plutona sahip olmasıyla cok kritik bir krallık. yani kyros ve rebecca tayfaya birlikte gelse fena olmazmı ? düşünün birde kyrosunun bile bile yalanı var. sanki zemini kurdu. aslında violet gelse cok daha iyi gibi duruyor buna ragmen , bu sayı terazi bu tarafa yön degiştiridi gibi hissettim.

- kyrosun kendini kraliyet ailesine layık görmeyerek yaydıgı söylentiler aktarılıyor. buna riku, violet ve rebeccanın verdigi tepkiler gösteriliyor. sengoku bence bes para etmeyen meyveye övgü yagdırıyor.

- korsanlar kralının tiplemeler harika, zoromun tepkiside cok güzeldi :D

- barto yine shpwunu yapıyor. law sengokuya tepki veriyor. muhtemelen corazonu görevlendirenin ve kaderinin degiştirenin sengoku oldugunu coktan ögrenmiştir. aynı zamanda corazonun dolaylı yoldan ölümündende sorumlu ;)

- sonrada issho 3. kez zarı atıyor ve bu sefer 6 geliyor.yani zarın rakamsal durumuyla. 1 otur yerine issho. 6 allah ne veridyse ortaya koy issho.

- sai, orlumbus, caven artık kknin müttefikleri konumundalar. bunların arasından sadece bartonun tayfaya gelme olasılıgı var. ama onunda kendi tayfası oldugu için muhtemelen müttefik önemli bir dost olarak seride yer edinebilir.

- bellamy lawla atısıyor. burdaki ibrede bellamyi e.odanın bir diger eski kaptan jan bart gibi lawa yamıyacagı seklinde duruyor. üstelik lawın tayfa luffyninkine kıyasla bence gücsüz oldugu için. bepo, bart ve bellamy üclüsü lawa epey katkı saglayabilirler.

- son olarak herkes kacarken, luffy geriye dönüyor. yapması gereken iş rebeccaya veda etmek. üstelik e.oda görüs acısından luffynin kral platosunu ve sarayı göstermiş.

- en önemli detayda, sengoku muhtemelen luffynin kacmasına göz yumar. ama tsuru endileiye yakın bir ifadeyle çizilmiş. issho ise her seyini ortaya koyucak. bakalım hasırsapkalı luffyle , amiral issho kapısacakmı... ha birde linlin degilse eger, luffynin babaannesi tsuru :p
 
Law'ın Sengoku'nun geldiğini duyunca şaşırmasını Cora-san'a bağlıyorum. Hatırlarsanız daha küçükken yanına alıp büyütmüştü Sengoku. Gider Cora-sanla ilgili sorular sorabilir( Luffy'nin peşine takılır ışınlana ışınlana Sengoku ve İssho'nun yanına gider, ufak bir konuşma yaparlar. Luffy o sırada rebecca'nın yanına mı gider yoksa İssho ile mi konuşur orasını bilemem).
 
Şahingöz'de Luffy'nin şansını denemişti.
Şimdi İssho deneyecek.. :at::at::at:

Yeni bölüm geliyor değil mi arkadaşlar?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık