Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Niye? sanji yetim mi? Ya ikisinden de iyi ya ikisinden de kötü birini getirecektir
İkisinden iyi olacaksa 2. kaptan durumu hiçe sayılır, bu yüzden o durum oluşmaz bence. Belki 2. dediğin şekilde olabilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence de barto tayfaya gelmesin. Müttefik olarak kalsın. Tayfada düşünemiyorum. Usop yalandan anlatır hikaye barto ağlar falan. Barto üzerinden pirim yapar. Gerek yok, Law, Cavendish, Barto falan müttefik olarak daha iyi olurlar.
 

Cedric

Barto gelmezse seriyi birakirim. Dressrosadaki tek gulduru ogesi oydu bence.
Oda bu karakteri çizerken bu kadar populer olacağını öngördü mü bilmiyorum ama Shanks'ın kolu olayında ki gibi olası bir değişiklik yaparsa fevkladenin fevkinde olur. Baskı şart Oda'ya. :of: Oda Luffy'i komik göstermek amacıyla, her gördüğünü nakamasına çağırma gibi espiriler eklemesini biliyordu bu sefer de o espiriyi yapmasını istiyoruz. :hhh:
 
Oda bu karakteri çizerken bu kadar populer olacağını öngördü mü bilmiyorum ama Shanks'ın kolu olayında ki gibi olası bir değişiklik yaparsa fevkladenin fevkinde olur. Baskı şart Oda'ya. :of:
Şu bölümlerde Barto dan daha iyi birini göremiyorum tayfaya gelecek. Ha Dressrosada biri gelmeyecekse de yakinmam ama gelicekse kesinlikle Barto olmali bu. Tayfaya tam anlamiyla uyuyor. Tek sikinti tayfadaki herkesin birseylerde uzman olmasi. Ornek olarak sanjinin asciligi robin in tarih bilimi naminin haritaciligi usopp ve franky nin mekanik zekalari chopper in doktorlugu brook un muzisyenligi ve animeden gordugum kadariyla zoronun gozculugu. Acikcasi zoro yu tayfaya uygun bulmuyorum. Kilic ustasinin korsan gemisindeki isini anlamak zor.
 
Barto eskisi kadar sempatik gelmiyor bana artık.Her olaya Justin Bieber hayranı ergen kızlar gibi tepki vermesi soğutuyor bir yerden sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık