Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Vahşi Doğa

tyson ağırsiklet alır ama güç güçtür. conor mcgregor bruce lee vs. bunları koysan karşısına björnsön paramparça eder. zaten ağırlığa güce karşı çıkmak dövüş sanatlarına hakarettir boşuna birkaç kg fark olsa bile siklet farkından dövğşememe durumları olmuyor dövüşcülerin.


goril ısırmadan başka nasıl fili yenebilir? 619 mu çekecek rko’mu cekecek napacak .. aparkat falan mı atacak
Tyson örneğini videonun altında ilk yorumda gördüm. Aklın yolu bir 😂
 
Maymunlar Cehennemi effect olarak algıladım. Filin derisi en sert derilerden biri. 2.5 cm kalınlığı var. Ve 1 vuruşu direkt öldürüyor. 20 aslan bi araya gelse file birşey yapamıyor. Anca yavru fillere saldırıyorlar. 1 goril nasıl yapıcak acaba.
biraz belgesel izlese filin ne kadar taşaklı bir hayvan olduğunu görecek. ormanlar kralı denen hayvan türünün sürüsü bile bir fili karşısına alamaz. bir aslan sürüsüne karşısına alan afrika’nın asabi çocuğu hippolarda bir file karşı gelemez. kaldı ki gorilin rakibi fil bile değil saydığım hayvanları da alamaz. ayağa kalktığında 1.75 olan hayvanı afrika da ki canavarlarla karşılaştırmak absürt
 
cidden goriller tuhaf canlılar. müthiş kas kütleleri var artık testodan mı yoksa başka bir genetik yapıdan mı bilmiyorum ama çok güçlüler. eğer bir gorile vücut geliştirme yapmayı öğretebilseydik sanırım bir ayıyla bench press, küçük bir fil ile de squat girebilirlerdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık