Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika'yla aynı devirde yaşayanlar kendisine öyle bir kazık atmış ki Nika 800 sene sonra ancak uyanabilmiş. Böyle Allah'ın cezası bir karakter..

Warcury haki topu atmış. Herhalde ki Oda Akira Toriyama'nın anısına bir kamehameha dalgası yollamış. Olur neden olmasın, lağum çukuruna döndü zaten seri.

Bu işin sonunda devler gidici.

Lucci Jinbe'ye kalır, Zoro Gandhi'yle devam eder. Zaten bir alt versiyonunu Wano'da yenmişti. Kedi-balık olayını çok sevdi Oda. Belki de çok komik buldu. Evet evet, çok komik(yemin ederim adam kafayı sıyırdı)

Şimdilik 1111'e yakışan bir bölüm diyemem. Son 7 yıl gibi hayal kırıklığı...
 
3 hafta ara mı? Üstüne hikayeyi de çok yavaş ilerletiyor. İnsan arayı arc bitiminde verir... Yemin ediyorum Oda ölse, seri bitse gram üzülmem. Sürekli 2 hafta-3 hafta ile işkencesi çekmekten iyidir. Şimdi aralar en azından hxh gibi değil diyenler olabilir. Onu zaten o sebeb yüzünden 5-6 senedir hiç okumadım.
 
Lucci yara bandı takmamış diyorlar. Bilincini de kaybetmemiş. Dövüş bittiğine göre Zoro'nun gitmesine müsaade etmiş mi oluyor şimdi?
 
En sonunda isyana gelecek lucci ben sizin antreman topunuzmuyum biriniz bitiyor diğeriniz başlıyor artık yeter savaşmıyorum istifa ediyorum ve ticarete atılıyorum deyip terkediyormuş ortamı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık