Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Bu Naruto'yu kendine hedef koyan kişi kimin ağacı? Gösterildi de kaçırdım mı acaba?
Yeni sezonun en kötü bölümü.
 
Birbirleriyle bagı olan kişiler hedef oluyor hedef narutoysa o kişi narutonun tanıdığı narutoyla bağı olan biri ama kim Irukaya hiç benzemiyor ramenci amca da değilse kim o zaman?
Dış görünüşü de benziyor diğerlerinin. Kim var seride kel olan? Onun benzer kıyafetini jigen giymişti ama o gitti.
 
BorutoXSaradaXSumire arasındaki aşk üçgenini kısa keserlerse gelecek bölüm hayırlısıyla Konohamaru'nun ölümünü görürüz diye umuyorum.
 

İlk resimde Boruto 8.hokagelik nasıl gidiyor diye soruyor shikamaru bu geçici bir durum diyerek cevap veriyor ardından Borutoya güvenip güvenemeyeceğini soruyor ve peşinden gelenlerin olduğunu Borutonun oradan ayrılmasını söylüyor.

Bunların devamında yaşananlar.


Boruto ağaca dönüşen herkesi kurtaracağını ve shikamaruya'da kendisiyle bir işi varsa savaştığı için beklemesi gerektiğini söyler.
Shikamaru, bütün köyün peşinde olduğunu ve onu öldürmek istediğini mitsukinin de farksız olmadığını söyler, devamında ona yardım etmek istediğini ancak açık bir şekilde yapamayacağını söyler.
Son olarak "sen Uzumaki boruto'sun değil mi? diye sorar. burada muhtemelen kawaki için söylenen bir söz, yada shikamaru bir şeylerin farkına vardı.


Boruto 100 km uzakta olduğu konuşmanın devam edip edemeyeceğini soruyor ve shikamaru da Ino'nun yeteneği 100 km'yi kapsadığını söylüyor.
Mitsukinin amansız takibi devam ediyor ve boruto konuşmanın zor olacağını söylediği sırada bölüm bitiyor.

Gelecek bölüm Boruto v Mitsuki savaşı devam edecek.
 
Code zamanında öyle bir şey yapmış ki Eida'nın mutlak kudret tekniğinden bile daha çok karıştırmış ortalığı. Bu Shinju mevzusu çok zekice ve harika bence.
 
Yeni bölüm Boruto: Two Blue Vortex - Bölüm 7 - Güneş'in Olduğu Yer! - Garcia Manga

Çeviri değişebilir bir kaç gün sonra tekrar okumanızda fayda var.

2019'da yapılan bir açıklamaya göre seri 30 cilt olması düşünülüyormuş şuan 20-21 cilt falan olması gerekiyor, Kishimoto fikrini değiştirmediyse Boruto serisi bir kaç yıl sonra bitecek. Naruto 71 Cilt olduğu için Boruto'yu da 30 cilt ile bitirip toplamda 100 cilt ile seriyi sonlandırmak istiyor.

Kısacası serinin finali çoktan belirlenmiş gibi, hikayede olaylar hızlanacak, umarım seriyi erken bitirmek için hikayeyi kestirip atmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık