Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Şu oyuna düz sıra tabanlı deyip geçmek biraz haksızlık ya. Zirilyon tane antin kuntin mekanik var.
Genede çok az kesime hitap eden bir tür.Oyun çok iyi bir rpg kabul ama oyuncuların çok büyük çoğunluğu oyun aksın gitsin ister sıra tabanlı bir sisteme sahip oyun akıp gitme olayına tepki olarak ortaya çıkmış gibi. :) Sevene saygım var ama yıllardır inatla sevmeye çalışmama rağmen sıra tabanlı bir yapıya sahip oyunu 1 saatten fazla oynayamadım.Bir jrpg tarzını bir de sıra tabanlı oyunları sevmeyi çok isterdim.Baldurs Gate e sabretmeyi deneyeceğim ama belki bu oyunla türü sevmeye başlarım.
 
BG3'e sıfırdan oynayacak olan bir kişi yayın açarsa izlerim. Can Sungur'u izledim. Hoşuma gitti biraz. İzlemesi zevkli bir oyuna benziyor. Bu tarzda merakımı cezbeden ilk oyun oldu.
 
Oyun akmıyor hala. Kalabalık düşmanlara karşı zayıf kalıyor takım. Bir şekilde akmıyor oyun. İlerlerken güçlenerek ilerlemek lazım ama çöp lootluyoruz sürekli. Karakter mimik ve tavırları biraz cringe:d Fazla korean/çin novellerinden çıkma gibiler.
Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Biz rpgye susamış, izometrik oynanışa inancı tam, Türkiyeli gencolarız. Ve de asla vazgeçmeyeceğiz!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık