Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Amiralleri Sevmek için Nedenler

Kaido düz kötü olduğu için çok sıkıcı ve basit bir karakter mesela benim için. Linlin çok daha karmaşık kafasındaki ütopyoyla çok daha çekici bir karakter mesela. Shanks ve Wb'de babacan karakterler olduğu için kendisini sevdiriyor.

Amirallere gelirsek birbiriyle çarpışan adalet anlayışları birçoğunun var olan duruma karşı farklı bakış açıları olması onları benim adıma ilgi çekici kılıyor. DR sezonunda Issho ve Sakazuki arasındaki çekişme ayrı hoşuma gitmişti mesela. Kizaru ve Aramaki şimdilik Kaido gibi fazla düz kaldığı için onları bir kenara koyuyorum.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim evet Kaido gücünden söz ettirdi herkese gücünü hissettirdi fakat Wano'nun 10da biri uzunluğundaki Mf arcında Sakazuki'nin yarattığı gerilimin 10da birini yapamadı. Sakazuki'yi hiç sevmem ama imparatorların hepsinden daha korkutucu bir tip
 
Son düzenleme:
Akainu'ya laf ediliyor ama Fuji seviliyor bende bunu anlamıyorum. Sırf istediği olsun diye adam körü oynadı ve Rosa halkının kanına girdi. Rosa'da bir sürü masum bu fuji yüzünden öldü. Korsanlara sempati beslemesi de ayrı bir olay.
 
Akainu'ya laf ediliyor ama Fuji seviliyor bende bunu anlamıyorum. Sırf istediği olsun diye adam körü oynadı ve Rosa halkının kanına girdi. Rosa'da bir sürü masum bu fuji yüzünden öldü. Korsanlara sempati beslemesi de ayrı bir olay.
Orada ölen insanların vebali Fuji'nin boynuna zaten. Adamda görev bilinci diye bir şey yok keyfi takılıyor baya.
 
Önceden Amiralleri karizmaları için seviyordum, yonkou'dan sonra en güçlü bunlar diyordum. Yonkou'ların gücünü gördükten sonra amirallere karşı saygımda gitti. Lanet olsun sana Oda.
 
Sakazuki'nin yüzünden belli ne kadar üzgün olduğu. Ohara bilginleri dünyayı yok edecek bir atom bombasını aktive etmek üzereydi. Sakazuki de milyarlarca insanı düşünerek bu hamleyi yaptı. Oradaki çocukların katili hain Ohara bilginleridir ne yazık ki. :(
Sakazuki öldürmedi onlar kendi kendilerini öldürdü dimi ? :D
 
Bu sayede shicilik kaldırıldı ama. İlerde Alabasta'daki Dressrosa'daki olayların bir daha yaşanmasının önüne geçti.
Akainu'da Ohara'yı katlederek, insanlığın büyük bir savaşa girmesine engel oldu. Shichilik kalksın diye masumların ölümüne izin vermek, insanlık dışı değil mi? Amaca giden yolda her yol mübah gibi duruyor. Luffy'yi bağlı filoyu serbest bıraktı. Bartelemeo, Rosa da denizci indirmişti, özgürce istediğini yapmaya devam ediyor. Luffy'yi bağlı korsanlar iyilik mi dağıtıyor?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık