Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Adı Hatırlanamayan Filmler

Post-apokaliptik bir film vardı. Bütün dünya sular altında kalmış, böyle şu üzerine yerleşimler kurulmuş. Ana karakter de mutasyon geçirmiş uzun saçlı bir abimizdi. Adını hatırlamıyorum bir türlü.
 
Evet, teşekkür ederim.
Sonunu merak ediyorsan yazayım. Bu filmi pek çok kez çocukken izlemeye çalışmış fakat ne yazık ki uyku sattimden dolayı gemi sahnelerindeyken uyumak zorunda kalmıştım, hep aklımdaydı bitirmek, daha iki üç yıl önce tvde görüp sonunu izlemek nasip oldu ve o kadar rahatladım ki şimdi hatırlayınca hala o tatmini hissediyorum.
 
Bu film değil bir yerli dizi.

Aile sitkomu. Kanal d diye hatırlıyorum ama garantisi yok. Anne baba ve çocuklar çeşitli maceralar yaşıyor. En net hatırladığım çocuklarından biri ayrı eve çıkmak istiyordu. Anne baba da ona evin odasını kiralıyordu falan. Hani izlemek değil de takıldım o sahneye. Bilen varsa harika olur.
 
Daha çocuk olan bir erkek ve bir kız kardeş evde gardırobu açıp başka bir diyâra geçiyordu. Geçtikleri yer de karlı bir yer. Böyle yarı adam yarı keçi tarzı bi kişi bunlarla konuşuyodu ilk.

Zaten devamını da izleyememiştim.
 
Son düzenleme:
Film mi dizi mi bilmiyorum.
Siyahi bir adam hava atıp bir yüzük yutuyor. Sonra ağzından onlarca yüzük çıkıyor. Sonra bunları bir emanetcide satmaya çalışıyor.
Bilen varsa çok makbule geçer.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık