Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato Tayfaya Gelir mi?

Sizce katılır mı?


  • Kullanılan toplam oy
    394
Kalp Korsanları ve Kid Korsanları oldukça kalabalık. Luffy'nin tayfası da kalabalık olsun ama ana kadro 11 kişiden oluşsun isterim.

Yamato
Carrot
Raizo
Marco
Hancock
Katakuri
Weevil
Perona
 
Tayfaya katılacağı kesin zaten karakterin tasarımı filan tam tayfalık. Kendi de Luffy’e dedi zaten gemine katılmak istiyorum diye. Ama bazı sıkıntılar var. Birincisi trajik bir geçmişi yok. Tamam Kaido hapsetmiş filan ama bizim tayfadakilerin geçmişi daha karanlık. Mesela annesinden hiç bahsedilmedi. Kaido, annesini öldürmüş olsa oradan bir dram kasılsa diye bekledim ama belli ki olmayacak. Motivasyonu var oden’in günlüğündeki eksik parçalar ve one piece için denize açılacak ama kendine sürekli oden demesi filan beni baydı çoktan. Biri şuna kadın olduğunu hatırlatmalı. Kafa karıştırmasın. Tayfadaki her karakterin komik bir tarafı var(Jinbe hariç şuan için) Yamato’dan öyle bir şey görmedik.Gelelim en önemli eksiye yediği meyve çok tırt. Yani tamam mitolojik zoan buz kurdu güçlü bir meyve kabul de işlevsel değil. Bizim tayfadaki her meyve işlevsel bir şekilde iş görüyorlar her koşulda. Kurt meyvesi saldırı dışında ne işe yarayacak? Keşke farklı bir meyve kullansaydı. Ne bileyim ille de zoan olacaksa kuş zoanı olsa uçabilirdi ya da galaksinin koruyucularındaki groot gibi ağaç meyvesi filan olsa kendini ağaca filan dönüştürse tercih ederdim. Tıpkı kaido,King ve queen’in meyvelerinde yaşadığım hayal kırıklığını Yamato‘da da yaşadım. İnsan daha özel, eksantirik bir yetenek bekliyor. Keşke Logia filan olsaydı bari tayfada yoktu. Ayrıca buz saldırısı zaten brook’ta vardı bari başka bir element atsaydı. Kız fazla güçlü kalıyor tayfa için kaido ile vs filan attı. Daha güçsüz ama potansiyelli birini tercih ederdim.Neyse normal şartta çok ısınamadım karaktere ama tasarımının tatlı olması ve fan service malzeme potansiyelini düşünerek olumlu bakıyorum. Ama otama’yı tercih ederdim tayfaya. Yeteneği tam bizim tayfalık yanağından kibi dango çıkarıp zoan’ları etkilemek müthiş bir güç bence.
 
Son düzenleme:
Tayfaya katılacağı kesin zaten karakterin tasarımı filan tam tayfalık. Kendi de Luffy’e dedi zaten gemine katılmak istiyorum diye. Ama bazı sıkıntılar var. Birincisi trajik bir geçmişi yok. Tamam Kaido hapsetmiş filan ama bizim tayfadakilerin geçmişi daha karanlık. Mesela annesinden hiç bahsedilmedi. Kaido, annesini öldürmüş olsa oradan bir dram kasılsa diye bekledim ama belli ki olmayacak. Motivasyonu var oden’in günlüğündeki eksik parçalar ve one piece için denize açılacak ama kendine sürekli oden demesi filan beni baydı çoktan. Biri şuna kadın olduğunu hatırlatmalı. Tayfadaki her karakterin komik bir tarafı var(Jinbe hariç şuan için) Yamato’dan öyle bir şey görmedik.. Kafa karıştırmasın. Gelelim en önemli eksiye yediği meyve çok tırt. Yani tamam mitolojik zoan buz kurdu güçlü bir meyve kabulde işlevsel değil. Bizim tayfadaki her meyve işlevsel bir şekilde iş görüyorlar her koşulda. Kurt meyvesi saldırı dışında ne işe yarayacak? Keşke farklı bir meyve kullansaydı. Ne bileyim ille de zoan olacaksa kuş zoanı olsa uçabilirdi ya da galaksinin koruyucularındaki groot gibi ağaç meyvesi filan olsa kendini ağaca filan dönüştürse tercih ederdim. Tıpkı kaido,King ve queen’in meyvelerinde yaşadığım hayal kırıklığını Yamato‘da da yaşadım. Keşke Logia filan olsaydı bari tayfada yoktu. Ayrıca buz saldırısı zaten brook’ta vardı bari başka bir element atsaydı. Kız fazla güçlü kalıyor tayfa için kaido ile vs filan attı. Daha güçsüz ama poransiyelli birini terci ederdim.Neyse normal şartta çok ısınamadım karaktere ama tasarımının tatlı olması ve fan service malzeme potansiyelini düşünerek olumlu bakıyorum. Ama otama’yı tercih ederdim tayfaya. Yeteneği tam bizim tayfalık yanağından kibi dango çıkarıp zoan’ları etkilemek müthiş bir güç bence.
Aslında Sanji ile gayet benzer geçmişleri var ikisi de babaları tarafından hapsediliyor, biri kardeşlerinden biri babasından dayak yiyor sürekli; Sanji için Zeff fedakarlık yapıyor Yamato için hapisteki samuraylar. Tek fark Sanji'de anne faktörü de vardı, Yamato'nun annesi gözükmediği için büyük ihtimal öldüğünü de Kaido veya Yamato flashbacki ile görürüz.
 
Son sayıdan sonra ibre Momonosuke’ye döndü. Plajdaki foto da tayfayla beraber bir tek Momonosuke var. Ayrıca geçmişi de detaylı ve acıklı şekilde işlendi babası gibi dünyayı tanımam lazım diyerek katılabilir. Keşke çocuk olarak kalsaydı bir şekilde kabul edebilirdim yetişkin bedeninde çocuk momo’yu hiç çekemem valla. Yamato‘da gelir mi bilinmez ikisi birden de gelebilir belki. Wano’dan biri gelecekse otama’yı tercih ederim ama.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık