Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İttifaktaki En Güçlü 3. Kişi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    361
Halen Kid ve Zoro diyenler var mı gerçekten. Yamato'nun bariz daha güçlü olduğu net ortada değil mi ya? Kaido'yla Kanabou çarpıştırdıktan sonra bile kız halen ayakta ve hibrid formunda görüyoruz ki sol gözünün olduğu yerde hafif bir hasar var, kızda çizik yok neredeyse. Fanlığı bırakın arkadaşlar Yamato daha yeni bir karakter hakkını verin. Asla Zoro, Sanji'nin yerini tutmayacaktır ama şu anda ne Kid, ne Law, ne Zoro, ne Sanji, ne de Jinbe bu kızdan güçlü değil. Size hangisini daha çok seviyorsunuz diye sorulmuyor!?
Orada Lütfü olsa şuan uçurumdan yine düşüyor olurdu. Orada Zoro veya Sanji olsa ve bu kadar dayansalar, şuan elemanlar serinin göklerde uçan kartalları ilan edilmişlerdi. Fan olmak zor iş.
 
Rüzgar bıçaklarına tepki veremeyen kınlarla, elinin tersiyle iten Zoro'yu bir tutmak mümkün değil. Kınların hepsinden güçlü Zoro. Jack ve Inu ancak Jack'e yakın güçtedirler. Zoro Queen'i umursamaz bile. Yamato'yu ise zaman gösterecek. En iyi ihtimalle sağ kol seviyesi bekliyorum. Zoro da büyük ihtimalle King indirecek. Yani en fazla Zoro'ya denktir.
Bırak Zoro'yu,Killer bile rahatlıkla blokladı o rüzgar bıçaklarını zaten.Kınlar bizimkilere göre çok alt klasman kalıyor.
 
Son düzenleme:
birebir dövüşürken;
zoro savaşırken toplasan 4-5 kere hakili saldırı yapıyordur, dövüş şekli daha çok savunmada kalıp, fırsat bulduğu anda tüm gücüyle saldırı yapmak şeklinde. asıl saldırısını yapınca onunda hakisi biter gibime geliyor. uzun sürmesinin nedeni az saldırı yapması.

luffy ise, eğer g4 açmışsa hem bu şekilde kalabilmek için muazzam miktarda haki harcıyor, hemde sürekli hakili saldırı yapıyor, açık bulayımda tüm gücümü salayım şeklinde dövüşmüyor. bu yüzden daha çabuk bitiyor hakisi diye düşünüyorum. birde esnediğinde kolu 50m falan uzuyor, haki kaplaması gereken daha fazla alan oluyor, g3 tekniklerinde de kocaman yumruğu hakiyle kaplamak, normal birisinin kolunu hakiyle kaplamasından çok daha fazla haki harcıyor olabilir.

yine de zoro daha uzun süre koka basabiliyor olabilir.
 
Valla sizce 2. Kişi kim. O bile kesin Marco diyemiyorum.
Marco,Kid,Law ,Zoro arc sonu hepsi üstünde olabilir Marconun belli olmaz.
He birde yamato çıktı başımıza
 
Şimdikilerle konuşalım o zaman. Oda haftalarca BM vs Kidd tarafına geçmiyor çünkü Kidd'in BM karşısında ne yapacağına karar verememiş. Adam buralara kadar Franky kadar sağlam robot yapamayarak ve wwe hareketleri öğrenerek gelmiş, tam komedi.
Çatı dövüşünde Kid tam olarak buydu

Luffy farkı açmış olsa da Kid'in, Zoro'dan bir tık daha yukarda tamamlamasını bekliyorum arc sonunu. Zoro'yuda arc sonu Marco seviyesi bekliyorum işte. Zaten yüksek olasılıkla King'i, handikaplı bir şekilde yenecek adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık