Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sayfa ikili bir sayfa gibi bir duruyor. Son sayfada gözüken Drake'in dinazorunun ayağı olabilir. Panel ise yakınlamasına almıştır.

Drake'in, Shabondy'de gördüğümüzden başka bir dönüşümü daha var mı emin değilim ama belki daha hiç görmediğimiz bir dönüşümünü görebiliriz. T-rex ayağıyla uyuşan bir görüntü çünkü.

Queen'in ayağı olmadığı kesin gibi bana göre.
 
Son düzenleme:
- When Big Mom feast with Kaido, Prometheus secretly found place of Red Stone. He tells this fact to Big Mom and asked her let's return to home. After that, Big Mom decides to betray Kaido. She intends take Red Stone and Robin to herself.
- Kid makes a kind of helicopter to pursue Big Mom, when he see she is going inside the castle, he surprises. However he continues follow her.
- Law teleports himself and Zoro to an empty room of castle and starts to treats Zoro's injuries. Most of Zoro's bones are broken as Law said, he uses a some kind of special technique to fix him.
- Sanji encounter with a mysterious woman on his way. He immediately fall in love with her. We can't see her face, but same times Red Scabbards come to scene and they get shocked when they see that woman.
- On roof Kaido left his kanabo and start to using his fists and claws on Luffy. Luffy can manage evade some of his attacks, but not all of them. He also admits, this fight can be his end with Kaido.

Çevirisini biri yapar.
Big mom kaido ile ziyafet yaparken, prometeus gizlice kimizi phone'nin yerini bulur. Big mom'a bu gerçegi söyler be eve dönmesi gerektigini sorar. Big mom kaido'ya ihanet etmeye karar verir. Onun niyeti kizil phonegrif ve robin'i kendine almaktir.

Kid big mom'in pesinde kosmak için bir tür helicopter yapar. Big mom'i kalenin içine gittigini gördügu zaman sasirir ama onu takip eder.

Law, zoro ve kendini kalenin bos bir odasina isinlar ve zoro'nun yaralarini tedavi etmeye baslar( bu da zoro fanlarina gelsin artik law abi diyeceksiniz :) tabi bu dogruysa yanlissa da abi diyeceksiniz.).
Law'un demesine göre kemiklerinin çogu kirik ve iyilestirmek için özel bir teknik kullanir.

Sanji yolda gizemli bir kadina rastlar ve hemen asik olur( klasik oda gömme power)
Onun yüzünü göremiyoruz ama ayni zamanda kizil kinlar önceki sahnede o kadini gördüklerinde sok oldular.

Çati Kati:

Kaido kanabo'sunu birakir ve Luffy üzerinde yumruklarini ve pençeleeini kullanmaya baslar. Luffy saldirilarin bazilarini atlatir. Bu kavganin kaido ile kendi sonu olabilecegini kabul eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık