Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Kimdir?

Kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    226
İşte sadece kılıç ustalığı dendiği zaman milletin aklına Shanks hakiyi kapattı demek geliyor. ;) Bu arada meyve kullanımı kılıç ustalığına engel değil, zehir kullanmak bile değil. Ki Zoro'nun kılıcına bile Kaido'nun meyvesi vermek isterim dedi Oda.



Zoro'nun gücü hakiden gelmiyor mu yaw? dasdas Bak kılıç ustası Oden bile Ryuo hakkında bilgi veriyor. En harika kılıç teknikleri de güçlü hakiden geliyor. :/




Bilemiyorum. Fakat, benim karşı çıktığım haki değil, sadece kılıç ustalığına bakar diyenlere. Ulan, Oden bile ryou hakkında konuşuyor, Kaido bile Oden'in hakisini övüyor ama haki değil kılıç ustalığı deniliyor. Ayrı tutmak çok anlamsız. Sanırsın serinin başlarını tartışıyoruz. :/
Haki kılıç ustası olmakta kılıçtan sonraki en önemli şey,Mihawkta sağlam haki vardır.
 
Roger neden en güçlü kılıç ustası diye geçmedi peki?
KK veya Yonkou gibi ünvanlar varken en güçlü kılıç ustasını kim sallar ki? Hem Roger, kılıç kullanmasıyla da ünlenmiş birisi değil, Ryuma mesela öyle. Roger ama Gold Roger olarak ünlenmiş. Keza Zoro bile 3 kılıç Zoro değil, Korsan Avcısı Zoro olarak ünlenmiş. O yüzden çok takmamak lazım bu ünvanı bence. Mihawk'ın bu ünvanı almasının sebebi muhtemelen Shanks ile olan düelloları ve en sonunda onun galip gelmiş gibi görünmesi.
 
Beyazsakal kılıç ustası değil, Roger kılıç ustası. "Strongest Swordsman in the World"

Sword/Blade ayrımına o kadar hakim değilim. Zaten Wikide de Beyazsakal kılıç ustası olarak geçmiyor.
Wb neden kılıç ustası değil? Adamın elinde 12'lik kılıç var. Ki hadi onu saymayalım. Orada yazdığım shanks örneği de var. O da mı kılıç ustası değil? Ya da dünya hükümetinin shanks ten güçlü adamla antlaşmayı bozmaları mantıklı mı?
 
Wb dünyanın en güçlü adamıydı. Yani bu kategorinin içine silah ustasıda , yonkouda , kılıç ustasıda , amiralde giriyordu .
He eskiden almış diyebilirsiniz ama öyle olsaydı o lakap verilmezdi. Demekki hala koruyabilmiş.
Hem meyve hem silah kullandığı veya genelde meyve gücü kullandığı için tam olarak kılıç ustası sayılmayabilir.
Ancak öldüğü zaman en iyi veya en güçlü kılıç ustası unvanı mihawktadır. Shanks diyebilirsiniz. Ama mihawk gibi biri onurlu adam gidipte ben en iyisiyim demezdi bana kalırsa.
O sebelle mihawk diyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık