Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaido'nun meyvesi malum balık, ejderha olabilmesi için gerçekleştirmesi çok zor olan bir takım gereklilikler var anlaşılan. belki seviye atlatmak için kasmak gerekiyordur. kopyalayınca 1.seviyeden başlıyordur. belki bir ejderhanın ruhu ile birleşince ejderha oluyordur. ejderha ruhu da kaido'da olduğu için başka meyveler başarısız oluyor olabilir.

vegapunk meyveyi kopyalıyor ama ejderha olabilmesi için gereklilikler yüzünden, yiyen sadece balık oluyor olabilir.
 
O ihtimal mevcut da o zaman başta bu tarz girişime neden girdiler? Olup olmayacağını görmek için mi? Ayrıca Kaido'nun meyvesinden 50 tane yarat ver koramirallere Hükümet, Red Line'ı da yöneten olur. Ben bu CP 0 ajanından işkillendim. Özellikle hâlâ suratlarının görünmemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum.


Güldüm ama kızgın atmalıyım.
Kac tane yaratilabileceği yada bunun net olarak bir yan etkisinin olup olmadığı belli değil. Vegapunk hükümete çok şey katti. Fakat yeri gelince Kuma ile vb de anlaştı. Buna benzer bir seyi de yapmisti zaten Pacifistalara ışın falan koyarak...

Bu işin altindan da farklı bir durum çıkacağı belli. Fakat her halükarda bu hükümete zarar verecek uzun vadede. Neden yapiliyor olayina gelirsek "deney" işte. Olursa ileride daha güçlenebilmek için, olmuyorsa fikir edinilebilmek için.
 
İyi bölümdü. Chopper'a odaklanmasından dolayı biraz ön yargı gösterdik. Ama açıkçası Luffy ve monster trio harici tayfa üyelerinin uzmanlığını konuşturduğu ve takdir topladığı bölümleri seviyorum. Artık karakter sayısı çok fazla olduğıu için Oda eskisi kadar tayfaya zaman ayıramıyor. Ama ayırabildiği zamanlarda da bir şekilde kritik roller verebiliyor.



Momo'nun yılan balığına dönüşmesinden ve akabinde CP0'ın Kaido'dan şeytan meyvesi üretilmiş zamanında diye goygoy yapmasından anladık ki Momo'nun yediği şeytan meyvesi Kaido'dan üretilen meyve. Gerçekten de Oda miço olarak Momo'yu tayfaya almayı düşünüyorsa cücük kadar boyuna rağmen iyi bir power up alması için temel olabilir. Ama itici ve bayat mı durur, yoksa iyi mi kotarır emin olamadım.


Bu öldü bitti denen üyelerin işlerin sonunda ehe ehe ölmedim kiiii diye çıkması ilk değil. Hatta bundan daha anormalleri var. Oden gene Kaido'ya zarar verebilen güçlü bir adam. Ama daha önce bildiğin normal insana yakın olmasına rağmen altında bomba patlamasına, üstüne yıldırım yemesine rağmen ölmeyen normal insanlar gördük. Yani One Piece evreninde direkt kalbin bıçaklanmadıkça ya da kafan kesilmedikçe ölmen asla kesin değil :D. Ama problem şu ki bu ölmeyen karakterler önemsiz ve genelde ölmesi veya ölmemesini kimsenin umursamadığı karakterlerdi. Çeşitli flashback karakterleri konusunda acıma yoktu. Seri içinden de Ace ve Beyazsakal örnekleri var. Hikayesel açıdan ölmesi ya da yaşaması fark edecek karakterler gerektiğinde ölüyor. Ama burada Oden ilk defa bir istisna oldu.
 
Büyük ihtimalle başarısızlık değildir, Vegapunk meyve çok tehlikeli olduğu için Hükümete yalan söylemiştir.
SBS de Kaşdo’nun meyvesinin tam adı; “Fish Fish fruit mhytical model: Azure Dragon” olarak açıklandı. Yani Kaido meyveyi aldığı andan itibaren bir ejderdi.

Örnek olarak Kaku’nun meyvesi Öküz meyvesi model zürafa. Kakuya öküz değil zürafa diyoruz. Kaido da bu yüzden balık değil, meyveyi aldığından beri ejder. (Insanlar meyveleri bazen garip adlandırıyor OP da. Mesela Eneldeki gürültü/gümbürtü meyvesi olarak geçiyor.
 
Bölümü yeni okudum ve bomboş teoriler kafmada dönmeye başladi,
Öncelikle odenin orda olabilmesinin 2 yolu var 1.yol orochinin ninesinin meyvesi ile kılık değiştirme fakat bu imkansiz çünkü meyve mr.2 de
2.yol ise tokinin meyvesi toki istediği zaman zamanda ışınlanabiliyor belkide birçok kez odeni o kazandan kurtarmayi denedi ve odenle olay öncesi buluşup fikir alışverişi yaparak kendisini öldü gibi gösterip aynı zaman dilimine tokiyle beraber gelmiş olabilir. yaraları iyileşmiştir,yamato bir şekilde odenle karşılaşmış yaralı odene yenilmiş hikayesinden etkilenmiş ve yardim etmiş olabilir o yüzden momonosukeyi güvende tutmaya çalışıyor olabilir,gitmeye çalıştığı yer tokinin yanıdır, odenin kaidoya tekrar saldirmasi için herşey hazirdir kaido vs oden, linlin+tayfası vs luffygiller,sanji direk yonkoularin olduğu bölüme varır. Bölüm ismi bile buldum yarim kalan hesaplaşma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık