Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babasının sınırladığı, izin verdiği kadar özgür olacaktı. Kendi idealize ettiği özgürlük anlayışına karşı bir ''özgürlükten'' bahsediyoruz.

Buradaki derinlik kıstası Carrot'a göre zaten.
İkisinin de derinliği yok. Doğru düzgün tanıtılmamış, 5-10 bölüm gösterilen karakterden derinlik beklemek doğru değil zaten. Hasır şapkalara katılırlarsa bu durum değişir.
 
Karşı tarafın bm ve kaido sonrasında en güçlü iki karekterini kaç bölümdür tutup üstüne , geçen sayıda ne komik tayfa diye espri yapan marco reis de showun kralını yapmış . Kin queen perospero vs sanji marco baya güzel olur. Hadi hayırlısı..??
 
Birde çatı çatı derken çatı dışındaki bölüm daha merak uyandırır oldu. Malum çatıda olmayan jackin gelişiyle birlikte (kaido ve big mom tayfasından) 4 komutan, en az 3 komutan adayı(peros, who, sasaki) ve 2 nova (hawkins ve apoo) oldu . Kim tutacak bunları yada kim eleyecek...
 
Carrot ile wanda cidden sulong olarak saldırdılar ve yenildiler mi? Sulong formunda... Gerçi adam şeker. Bağlar eder hareketsiz bırakıp sabaha kadar döver...
 
Olay şöyle olacak. Sanji planını yapar ve Marco'nun yanına gider. Bu arada Hawkins taraf değiştirir ve Queen'e olan nefretinden dolayı bu tarafa gelir. Sanji, Marco'ya "Kınlar ağır yaralı. Onları iyileştir. Ben burayla ilgilenirim." der. Hawkins vs Queen, Sanji vs King başlar. Marco da gider kınları iyileştirir. Güç dengesi bizimkilere doğru kayar. Savaşın gidişatını Sanji'nin kararı belirlemiş olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık