Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] WandaVision (2021)

Diziyi Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    41
Wanda'nın bariyerinden 3 kere geçersen süper güçlerin oluyor. lol
ben oluş şeklinden rahatsız olmadım (normalde kimse giremezdi bundan dolayı da kimse o güçleri kazanamazdı ama monıca ilk seferinde dışarı atılınca dna'sı değişmişti ve muhtemelen bariyerle bir bağlantısı oluştu 2.sefer denediğinde o tank bariyere büyük asar verdi galiba tankın bir kısmı değişmişti bu da içeri girmeyi başardığını gösterir monıca da o yırtıktan faydalanıp içeri girdi ondan sonra zarar görmemesi dna'sının bariyerle uyumlu olmasından dolayıdır umarım iradeye bağlanmaz ) ama wandavısıon'da işleri onun çözmesinden korkuyorum
 
Son bölümle ilgili sızıntı çıktı, önceki bölümlerle ilgili doğru bilgileri verdiler.

>Nightmare is the main villain. It’s unclear whether Agatha is Nightmare, working with him or being controlled by him.
>Hayward stole Vision’s body in order to reverse-engineer, weaponize and mass-produce it as Earth’s new line of defense.
>Evan Peter’s is Fox’s Quicksilver pulled into the MCU and forced into the role of Wanda’s dead brother. He gets another “Sweet Dreams” moment in the final episodes.
>According to leaked audition videos, there will be a subplot about Billy being bullied in school and Tommy wondering whether he should use his powers to help him.
>Once the Hex begins falling apart, the Twins will become very sick. At some point, Wanda will apparently be on the run with Billy, while Tommy’s fate is unknown.
>Doctor Strange appears in the final episode



O tarz kanallar daha çok Reddit'te gördüklerini yazıyorlar. Pek ciddiye almaya gerek yok.
ben bir ara o kanalı izliyordum diğer kanallardan farklı çalışıyorlar sızan içeriklere falan bakmıyorlardı kendi teorilerini üretmeye devam ediyorlardı (ınfınıty war döneminden biliyorum)
 
@Solid Snake

Agatha'nın bodrumunda gördüğümüz kitap Chthon'la ilgili değil miydi?
Evet, Darkhold kitabı herhalde. Ben dikkat etmemiştim izlerken.

Agatha Vanda dan güçlü mü? Etkisi altına alabiliyor falan onu anlamadım.
Çizgi romanlarda Wanda kadar güçlü değil, dizide de güçlerini arttıran başka etkiler söz konusu olabilir.

Wanda Vision kısımları güzel de, bu SWORD kısımları ne kadar klişe lan sahne çekiminden tut bir sonraki diyaloğa, karakterlerin tiplemelerine kadar her şeyi tahmin edebiliyorsun, hiç özenmemişler. Kurguda da göz ardı edemeyeceğin sıkıntılar var, sanki Wandavision tarafı ve SWORD tarafını iki ayrı kişi çekmiş gibi.
Monica'nın annesini falan düşünüp de bariyeri geçebilmesi de umarım daha yüksek bir güce falan bağlanır, çok sinirim bozuldu orayı izlerken. Gözleri falan mavi mavi parladı bir de, shonen animelerden fırlama gibi bir sahneydi, saçı başı da değişir diye bekledim ama olmadı allahtan.

Edit: Çizgiromandan spoiler monica hakkında
Monica hanım kızımız başka bir Captain Marvel' mış. :/ Zaten sıkıntı güçleri olması değil de o sahne çok saçmaydı cidden. :/
Monica Rambeau çok farklı yerlere çekilebilecek bir karakter, yıllar içinde kendisi adına çok belirleyici bir karakter çalışması yapılmadığı için farklı şekillerde kullanıldı. 80'lerde Captain Marvel olarak ilk çıktığında epey genç yaşta tecrübesiz halde Avengers'a liderlik yaptığı dönemler oldu, burada genelde ailesiyle dertleşip sorumluluk altında zorlandığını falan okuyorduk. 2000'lerin başında artık epey kıyıda köşede kalan bir karakter haline gelmişti, bu nedenle Nextwave gibi bu tür az kullanılan karakterlerin yer aldığı komedi yüklü serilerde kullanıldı. Son yıllarda Ultimates ekibinde yine daha ciddi bir konuma yerleşti, Blue Marvel'la bir ilişkisi başladı falan.

Gerçi ben Captain Marvel filmini izlemedim, diziden anladığım kadarıyla Monica'ya daha farklı bir yol çizmişler burada. Annesini önemli bir figür haline getirmişler, S.W.O.R.D.'un kökenini ve yapısını da çok değiştirmişler. Belli ki MCU'nun bu tarafları için kaynak materyalden epey ayrışan planları var.
 
sonunda neler döndüğünü öğrendik çok süper bir bölümdü
tavşan ana vıllaın çıkabilir o kuşu nasıl yedi öyle
sanırım wanda tesseracta yaklaştığında beliren siluet başka bir scarlet wıtch'e ait bu da wanda'nın mutant olma olasılığını bayağı düşürdü
garip olan kısmı quıck sılver yeteneklerini nasıl kazandı 3 ihtimal var
ya wanda güçlerini kazanınca pıetro'ya özel güçler verdi - ya pıetro hydra sayesinde güçlerini kazandı - ya da mutant
umarım mutant çıkarlar

wanda yeni vısıon yaratmış ona bayağı şaşırdım kadın tanrı çıktı
sword lideri sahte kaset basmış adamın kötü olduğu kanıtlandı asyalı polis abı ve darcy onunla vs atar herkese rakip çıkıyor doc stranqe vs kim olacak onu merak ediyorum
+beyaz vısıon vs yeni vısıon görmek güzel olur
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık