Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami Sanji'ye o kadar güveniyor ki Sanji'nin gücü dolayısıyla zor duruma düşmeyeceğinden emin.

Benzeri Enies Lobby'de yaşanmıştı. Nami cp9'da Sanji'yi yenebilecekler mi var diye sormuştu. Kalifa'yı görünce sebebini anlamıştı.

Sonrası Sanji için çok iyi geçmişti Enies Lobby'de. Umarım bu arcta da öyle olur.
 
İma ayrı dövüşmek ayrı. Dövüşmek bir işaret değildir. Arc içinde dövüşür durursun. Herkesi herkesle rakip yapabileceğin bir mantık o. Luffy de Ulti ile dövüşecek deriz o zaman.

Sanji'nin Queen ile olan bağı ve iması Jack'e göre çok daha güçlü. Adam mekanik, Judge'ı tanıyor, Hİyori'ye aşık. Drake-Queen-Sanji birbiriyle bağlantılı üç isim. Jack tepeden inme bir isim.
Op'ta dövüsler çogu zaman belirleyici oldu ana rakipler önceden de dövüstuler ama herkesle önceden tabiki dövusebilirsin. Ima kolay birsey ayrica kisiye göre de degisir. Oda çok feyk atti fakat olmaz diye birsey de yok. Belki jack'i alip sonra çatiya gidicek ya da direk Queen alicak. Ama dediginin dogruluk payi var. Teknoloji olayi.
 
Arkeolojik gezi yapmaya çıktı da diyebiliriz
Eğer hakikaten Robini çaresizlikten çağırdıysa Sanji ayıp etmiştir. Yanlış yapmıştır. Luffy olayında bence sonuna kadar haklıydı ama burada ölse de Robini tuzağa çekmeyecek adamdır Sanji. Oda böyle işlediyse çok yanlış yapmıştır. Çünkü bu adam için daha yeni koca bir tümkeki "Sanji başkaları için kendini feda etti" üzerine kurup burada işkenceyle de olsa böyle dedirtirsen hele ki bu düzeydeki bir adamı "haydi lan oradan" denir anca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık