Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Hatake Kakashi vs Might Guy

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Kamui'nin 5-10 dakika süresi yok muydu? Sonsuza dek Rasengan basıp Delta'nın chakra emme kapasitesini dolduran adamı 10 dakika boyunca Bijuudama sıkmaktan alıkoyan olay ne? :D
Susanoo'su değil kendisi dokunulmaz oluyor bu arada. Susanoo'sunun tek yememesi için hiçbir sebep yok ortada.
Dokunulmazlık diye bir yetenek yok. Obito sağ gözü ile kendini parça parça ya da bir bütün olarak kamui boyutuna gönderiyordu. Bu nedenle dokunamıyorlardı. Yani kendi vücudu diye bir kısıt da yok. Başkalarını, nesneleri falan da soyutlayabiliyordu. Yani Susanoo'sunu ister dokunulmaz yapar ister yapmaz. Çünkü dokunulmazlık olayı Obito'nun sağ gözünü kullanma şekliyle alakalıydı. Işınlanması, portallar açması, nesnelerin içinde geçmesi falan hep bu yeteneğin kullanım şekli.

Süre meselesi ise 5 dakika civarıydı ve Obito'nun dayanıklılığı ile alakalıydı. Ancak DMS Kakaşi normal Obito'dan daha fazla dayanır çünkü rikodou olmuş Obito'nun çakrasını aldı. Zaten aldıktan sonra kamui şuriken, kamui raikiri gibi fantastik teknikler kullandı. Yani dayanıklılık sorunu yok çünkü Naruto ve Sasuke'nin Rikodou'dan aldığına benzer bir çakra aldı.

Naruto veya Sasuke'yi alır alamaz ama gücü onların seviyesindeydi ve bence alırdı çünkü daha iyi tekniklere sahip ve bu teknikleri kullanabileceği bir vücut ile aklı var.
 
Bu şekilde Gai yenebilir gerçi emin değilim Kakashi'nin o dönemdeki çapı neydi hatırlamıyorum. Ama Kaguya karşısındaki Kakashi'yi Gai 8. kapıyla da alamaz bence.
 

Silinmiş Üye

Son formu sadece Susano'dan ibaret değildi diye hatırlıyorum ortama uyum sağlasın diye Kakashi'yi de uçurdu mangaka tarzı şeyler yazmıştık hatta zamanında.
İmkanı yok, karşısına 3 tane o haldeki Kakashi çıksın, Gai yine tokatlar. O savaşta iyilerden en güçlü 2.Kişi Naruto'dan sonra bana göre Gai. Düşünsene Juubi Jinchuurikisini zorlanmadan yamultuyorsun. Madara'ya göre ise en güçlü kişi zaten Gai, boş laflar değil yani.
 
Gai 8.kapıyı açtığında net olarak ortalama kage seviyesinin üstüne çıktı. Hatta yeterince güçlü gördüğüm Minato ve Tobirama'dan bile daha güçlüydü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık