Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla güçlü olmasın diye mera mera ile dizginlemeye çalışıyor Oda. :S

@Alpamis
Babası ve oğlunun hayvanatlığı bir yana öğrencisi bunları yapıyorsa hocasını düşünmek bile istemiyorum. :/
Robin de söz de dragon un yanına gitmişti. Döndüğünde tek p.up'ı güneş gözlükleriydi. :/
Kuma dan falan öğrenmiş olması daha olası. :/
Hararetli bir ortam vardı aleve benzin atasım gelmedi... Sakinleşmesini bekledim ortamın. ?
Yeni favori emojin de bu herhalde. ?
 
Robin de söz de dragon un yanına gitmişti. Döndüğünde tek p.up'ı güneş gözlükleriydi. :/
Kuma dan falan öğrenmiş olması daha olası. :/
Len hiç Dragon biricik Robinciğini haki gibi şeylerle yorar mı? 2 yıl boyunca el bebek gül bebek bakıp göndermiş işte oğlunun yanına.
 
Herifin aklı nasıl kalmışsa, sabo'ya luffy yerine robin nasıl diye soruyordu. :D
Her şey karşılıklı Chris'im. :/



Neyse işte dağıtmayın konuyu. :artiz: Sabo vol2-vol3 her ne haltsa işte bariz bir biçimde bu işin kitabını yazmış gibi duruyor. Luffy'den daha efektif kullandığı çok açık. (Yalnız ben Sabo'nun yerinde olsam Teach'e gidip yalvarırdım şu mera lanetini çıkarın benden diye. Haki üzerinden yürüsün daha iyi.) Muhtemelen Luffy'den bu tür bir kullanım göremeyiz.
 
Kelepçede temas vardı mesela. Demek ki, temasla da yapılabiliyor. Dıştan görülen hasar olmadığında ama Kaido'yu kanattığında vol2 kullanıyor diyeceğim, onun da istisnası var; Oden. Oden de kullandığı halde, dıştan da yaraladı Kaido'yu. Roger, Oden'e attığında ise dışarıdan hiçbir hasar yoktu hatta Oden kılıcıyla blokladığı halde engelleyememişti. Şimdi ikisi de vol2... Cidden kafa karıştırıcı.
Hakiyi başka nesnenin içine aktardığın sürece vol2. Bi nesneyi temasla kavrasan da tutup içine haki koyabilirsin. İlla uzaktan haki atman gerekmiyordur.

Luffy vol 2’nin antrenmanını yaparken sadece hakiyle hasar vermesi normal. Çalıştığı şey o sonuçta. Bu yumruk atıp vol 2 yapamayacağını göstermez. Yumruk atarak çalışsa adada ağaç bırakmazdı.
_______

Benim anladığım 3 tür armament var.

1-Hakiyle kendini ya da bi nesneyi sertleştiriyorsun buff gibi.
2-Hakiyi vücudundan çıkartıp görünmez bi enerji yaratıyorsun. Vücudun bununla kaplanınca hem vururken hem savunmada sadece vücudun sert olmuyor aynı zamanda etrafında görünmez duvar oluyor.
3-Vücudundan dışarı akıtmanın ardından o enerjiyi başka nesnelerin içine geçiriyorsun. İçeri girince de su gibi dağıtıyor İçerden. Bi de dağılmışken yumruğu geçirdin mi paramparça oluyor.
Yani sadece vücudun dışına çıkardıysan o hakiyle Karşıdaki taş çarpışıyor. Hakiyi taşın içine sokarsan haki zaten taşı içerden dağıtınca yumruk vurulduğu an taş paramparça oluyor.

Biz içten patlatma diyoruz ama hapishanedeki çizimlerde taşın içinde bi enerji patlatmıyor. Taşın içine doğru su gibi enerji giriyor ve taş dağılıyor. Bi ağaca vurunca ağacın yok olması normal. Normalde dağıttığın şeye bi de yumruk atıp işi tamamlamak gerekiyordur bence.

Nesnelerin sertliği zaten moleküllerin birbirine yakınlığından geliyor öyle değil mi? Suyun buz olması onun gibi mesela. Benim anladığım kadarıyla haki içerden nesneyi dağıtınca nesne yumuşuyor bi anlığına. Üstüne yumruk gelince paramparça oluyor o sayede.
 
Son düzenleme:
Shueshia'dan twitter ve diğer sosyal medyada kapatılan hesaplar hakkında açıklama:


It has come to our attention, Shueisha has been falsely misrepresented by an individual sending copyright and removal requests on Twitter and other social media platforms. Shueisha is currently consulting with the various platforms to investigate what measures can be taken to address this issue


Sanırım tekrardan spoiler resimleri gelebilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık