Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Moria'nın Akıbeti Ne Olur?

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    75
Ölmez öldürtecek olsaydı Marineford arcta fişini çekerdi. Tayfaya katılmaz karakteriyle çelişiyor. Ya kaçar ya da Kaçar.
 
Prime döneminde 1000 gölgeyi kontrol edebilecek güçteydi muhtemelen o hali bile en kötü Yk3 ediyor. Kaidoya prime halinde 10 yıl plan erteleten adam Yk2den güçsüz olamaz.
 
Moria Karasakal'a katılacak biri gibi gelmiyor. Mantıken ölmesi lazım ama Oda'ya da güven olmaz. Teach'e katılmış gibi yapıp ihanet edebilir ileride.
 
Moria karasakala katılmaz. Moria o cv ile ittifak yapar anca.. Absalomu öldüren adamlarla ittifak olmayacağına göre ya öldü ya da kaçtı. Eğer öldüyse ve Karasakal o meyveyi ele geçirdiyse... Rocks mocks hikaye kalır karasakalların yanında
 
muhtelemen öldüğünü düşünüyorum omurgasızda olsa belliki kendi arkadaşlarına önem veriyor bunun en büyük sebebi önceki tayfasının katletilmesi absolomu öldüren adamlarla asla yan yana duracağını düşünmüyorum hatta kaçabildiyse bu herhangi bir anti teach ittifakında bulunma ihtimalinide arttırıyor . öldüyse meyvesi çalındı ölmediyse tekrar bir ittifakta göreceğiz zamanı gelince croco yu göreceğimiz gibi bence
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık