Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998: Antik Zoanlar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'nun meyve Bb tayfasından kimseye gitmezdi. O meyve yakışacak birine gitmesi lazım. Shiryu alakasız, Burgess iğrenç bir görüntü, Lafitte meyveye yazık olur, Devon'un zaten meyve var vs. Ayrıca neden bilmiyorum ama bu meyveyi Marco'dan başkasına yakıştıramıyorum. Son savaşta yarım kalan işini halledip Kizaru'yla karşılaşsaydı keşke diye içimden geçiririm hep. Bu arc kritik şeyler yapacak ama yine beklediğimiz aktifliği göremicez gibi görünüyor.
Büyük ihtimalle dediğin gibi yakışmama durumuna göre kaptırmadı meyveyi yoksa Teach gibi tilkinin böyle bir meyveyi kaçırmaması lazım.
 
Sonrası ne oldu ? Yenileceğini bile bile Akainu’ya kafa tuttu. En sonunda kardeşi için naneli polo oldu. Anlayamazsınız.
Hiç arkasını dönüp kaçmadı dedin. Ben de arkasını dönüp kaçtığını attım. Sonra küfür yiyince dönmesi arkasını dönüp kaçtığını değiştiriyor mu?
 

Üye silindi 1004

Enma biri iki yapmıyor sen yapıyorsun şu an anlamış bulundum. :D Shanks’ten ne zaman dayak yedi kardeşim gelmiş diye rakı sofrası kurmadı mı Shanks ?
Roger'ın oğlu olup olmadığını bildiği konusunda bir bilgimiz yok. Luffy'nin abisi olduğunu bilmeseydi ne olacak mesela? Ya da Ace'e olanları anlatmamış olsa Luffy?

"Lannnn kızıl saçlı diğer kolunu da almaya geldim" diyecekti.

Sonra ne olacaktı soruyorum sadece? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık