Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998: Antik Zoanlar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük adam aksini söyleyen yok da kaptanı ne derece büyükse o da o kadar işte.Nasıl ki ace yeminler etti WB yi kral yapmak için bu yeşil kafa da luffy için uğraşıyor.Severiz kendisini.
Diğer gösterilen tüm sağ kollardan ayrı bir hava vermiyor mu? Yani o evrende olsan son düzlükte yanında kim olsun istersin. Zoro değil mi? O yüzden başrol Luffy kadar büyük bir karakter bence.
 
Bu Zoro’nun göz olayı neden çok absürt görülüyor bu seride? Yani bunu hiçbir zaman anlamadım ve anlayamayacağım. Okuduğumuz seri fantastik bir seri ve bu serinin benzerlerinde bu olay çok fazla işlenmiş bir olay. Ve genelde ruhani açıdan gelişen ve şeytani şeyleri ön planda olan karakterlerde olur bu. Zoro’nun da olayları malum. Kaldı ki Oda gibi bir çakal Zoro’yu hiçbir açıklama yapmadan böyle getirip sonra basitçe; Kör oldu yav diyecek biri değil. Ve zaten çokça örnek verilen, gözleri Zoro’nun iki katı parçalanmış ama hala açık gezen karakterler var. O göz çok yüksek ihtimal açılacak. Oda Zoro’yu arka planda bırakmak istemiyor. Luffy’i bir numaralı ana karakter olarak ön planda işlediği için, Zoro’yu da kısa yoldan bu şekilde geliştirmek istiyor muhtemlen.
 
Wano'nun zeka seviyesi çok düşük bence. Yamato ve Oden zeka seviyesini dibe çekiyor. Ace'in tipini görüp Kaido'yu yeneceğine inanmış kız. Ace dediğimiz adam 1.75 falan, Kaido 5 metre. İnsaf ya düşük zekalı Yamato insaf.
Kaido koskoca tayfasıyla orda. Oden tarafında ise ölmeden kalma ihtimali olan sadece kınlar var. Yamato durumu daha belli bile değil. Anca boş laf salatası. Acein boyu 1.85 bu arada:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık