Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 334 76.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 104 23.7%

  • Kullanılan toplam oy
    438
bu adam kılıç ustası ve gösterilen bir yara izi yok bu durum korkutucu, umarım seviyesi boş çıkmaz.

Oda lakabının hakkını verirse baya güçlü çıkacaktır. Adam yara almadan bu ünvanı almış helal valla.
 
Belki güçlü bir karakter ama adamlık bakımından çok zayıf. Zoro bununla takılmadan önce çok daha delikanlı birisiydi.

Mihawk rakibini küçümseyen, kibirli ve şımarık birisi. Zoro ile ilk karşılaşmalarında Zoro buna en büyük eğitimi verdi asıl. Adamlık gösterdi, bu da şaşırdı tabii lügatında öyle şeyler olmadığı için.

Burada Zoro'yu ağır yaralıyor, ilk düşündüğü şey direkt olarak arkaya dönüp arkadan bir saldırı daha yapmak oluyor. Zoro'yu arkadan vuracak yani.
Sonrasında Zoro hemen arkasını dönüp göğsünü açıyor. Tabii akabinde Mihawk şaşırıyor, böyle şeylere alışık değil. Adamlık ne bilmiyor. Sonra Zoro diyor ki "arkadan alınan yara kılıç ustasının utancıdır". Burada Mihawk'a büyük ders veriyor, Mihawk da çaktırmamak için onu onaylıyor. Ardından zaten Zoro'nun adamlığı karşısında mest olup ona övgüler yağdırıyor.
Zaten aralarındaki dövüş boyunca da, neden pes etmiyorsun, zayıfsın neden geri çekilmiyorsun? Diye sorular sorup duruyor Zoro'ya. Çünkü bu adamın lügatında böyle şeyler yok, zaten biliyorsunuz kendisi zoru görünce kaçan birisi. Zoro'nun bu çabasını anlamlandıramıyor o yüzden.

Zoro bununla takıldıktan sonra karakteri gözle görülür şekilde değişti. Kibirli, karşısındakini küçük gören bir adam oldu. Yavaş yavaş eski haline dönüyor ama neyse ki.
İlginç bir şekilde bu dövüş olurken malum birey de dövüşü bırak diyordu Zoro'ya. :eek:
 
Seri sonu ilk 5 içerisinde 4 yada 5. sırada yer alır tüm yaşayan karakterler içerisinde.Karasakaldan emin değilim o yüzden 4 yada 5 olur.Zoro’nun nihai rakibi olacaksa böyle olmalı çünkü.Luffy - 1 Son Boss - 2 Teach - 3 Zoro - 4 Mihawk - 5
 
Seri sonu ilk 5 içerisinde 4 yada 5. sırada yer alır tüm yaşayan karakterler içerisinde.Karasakaldan emin değilim o yüzden 4 yada 5 olur.Zoro’nun nihai rakibi olacaksa böyle olmalı çünkü.Luffy - 1 Son Boss - 2 Teach - 3 Zoro - 4 Mihawk - 5
İmkansız.
Roger
WB
Ryuma
Xebec
Garp
Joy Boy
Luffy SS
Zoro SS
Teach SS

Şunların olduğu listede ilk beşe giremez. Birkaçını elesen bile olmaz yine. Kaldı ki, burada olmayan sürprizler de çıkabilir. Im ya da Gorosei gibi.
 
öncelikle luffy ve zoronun seri sonunda kişisel olarak en güçlü iki kişi olacağını sanmıyorum. (luffy yonkou, kk vs. olup arkasındakilerle beraber en güçlü topluluk olabilir o başka)
zoro'nun mihawk ile tekrar karşılaşıp yenmesi ihtimali de, mihawk'tan eğitim aldıktan sonra iyice düştü. büyük bir ihtimalle mihawk'ı başka birisi yenecek ve zoro'da mihawk'ın öcünü alıp hayaline kavuşacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık