Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro ve Sanji Arasındaki Güncel Güç Dengesi

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    465
Zoronun iyi gözükmesinin sebebi zayıf rakipleri adam, Sanji hep arc Patronlarıyla karşılaştı. Eee tabi ezikleri dövüp poz yapan Zoro iyi gözüktü taki Killer onu bayıltana kadar. Eğer şimdi yapılsa bu anket Sanji kazanabilir bence.
Zoronun daha iyi gözükmesinin önemli bir sebebide bence Mihawk. Sanjinin birinin gücüne ulaşma gibi bir gayesi yok ama seri sonunda Zoro’nun Mihawk’ı geçeceğini bildiğimiz için beklenti hep daha çok oluyor. Sorun şu ki Mihawk’ın çapını bilmiyoruz şimdilik.
 
Reis sizinki fanatiklik ya. En başından beri Zoro sağ kol. Sanji hiçbir zaman Zorodan güçlü olmadı ve olmayacaktır da. Sanji fanlarının bile bir çoğu Zoro>Sanji derken Zoro fanları Sanji>Zoro demez. Lütfü fanları da Zoro>Sanji savunur çünkü bu zamana kadar bize hissettirilen buydu. Çoğunluk her zaman doğruyu söylemez ama 2 karakterin fanı olmayanlar bile böyle düşünüyor. Çoğunluk bu sefer haklı olabilir.
Kardeşim bak Krobi Sanjinin rakibi Arlongun sağ koluydu, normalde kılıç ustalarının tayfalarda ayrı bir yeri var nedense böyle az dışarda duruyorlar. Aslında Luffynin has adamı Sanjidir ve Zoroda kılıç ustasıdır. :good:
 
Kardeşim bak Krobi Sanjinin rakibi Arlongun sağ koluydu, normalde kılıç ustalarının tayfalarda ayrı bir yeri var nedense böyle az dışarda duruyorlar. Aslında Luffynin gas adamı Sanjidir ve Zoroda kılıç ustasıdır. :good:
Sanji'yi yakın görenlere karşı argüman sunsan da kafa kafaya gidebilir de, Battal sen cidden Sanji'nin daha güçlü olduğunu mu düşünüyorsun?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık