Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatalis nasıl güzel mi? Pençeyle yaratığı tutup yumuşatma mekaniğine gıcık olup bırakmıştım yine ama belki fatalis’i solo kesmeye girerim.
_________

Konsoldaki ekstra vergi kalkar mı acaba? Hala umudum var.
En keyifli savaşlardan biri bence, uzun zamandır Mhw'de bu kadar tryhard yaratık kesmeye çalışmamıştım. Bildiğin öncesinde taktik felan kasıp kesiyorsun hayvanı :D . Dövüşü iyice öğrenene kadar bol bol dayak yiyeceksin ama öğrendikten sonra solo denemek çok keyifli. Extreme Behemoth'dan sonra kesmek için rehber izlediğim tek canavar oldu, gerçi rehberdekilerin çoğunu uygulamadım ama neyse cjsjfhsh

Bu kadar çabanın karşılığı da muazzam tabiki. Oyunun açık ara farkla en güçlü armor setini alıyorsun. Bence dene.
 
Dostum reis dediğin adam Sony'nin tescilli yalayıcılarından bildiğim kadarıyla. Herkese reis denmez. Konsol fiyatları için de Sony'e değil ülkemizdeki Allah'ın belası vergilendirmeye söverim zaten. Lirayı dolar yapın bir tanıdık bulup yurt dışından getirin konsolu parası bol olan adam bile bunu yapsın aldıkları para helal değil anasını satayım.
Dostum ben emin olmadığım adama reis demem zaten. Ben bu adamla buluşup sohbet etmiş birisiyim ve çoğu oyunu berbat oynasa da saygılı ve terbiyeli birisi.
Videolarını izliyor muyum? Hayır izlemiyorum çok çok nadir.
Panda genellikle olanı söyleyen birisi. Pahalıysa pahalı der. Xbox'un ilk fiyatlandırmasına bile Game pass ile alın oynayın dedi.
Dostum aldığımız ürünün fiyatından fazlasını başka bir yere ödediğimiz sürece helallik den bahsedilemez zaten.
Gayrı meşru yollara başvuranlara bile kızamıyoruz çünkü herkes hayatı, ülkenin kurallarına göre yaşamaya çalışıyor.
 

Üye silindi 5781

Gelince de sıkıntı bitmiyor ki :(. Oyunları da yurtdışından getirebilsen düşünülebilir aslında ama 700-1000 lira arasında tek oyuna verilmez. İndirime girse bile 400-500 altına kolay kolay inmez artık.
En sıkıntı olay priz olayı ya.Amerikadan Nintendo getirttik , priz amerikan prizi.
Çevirici kullanıyorum da tam performans alamıyormuşum gibi bir his var içimde nedense.Voltaj falan azaltıyor mudur acaba...
@Historia bi bilgin var mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık