Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Adamlık Konusunda En Kötü Durumda Olan Karakter

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    81
Garp’ın adamlığını böyle sorgulamamak lazım bence ki Marineford sürecini Garp açısından inanılmaz güzel işlediler. Görevine olan bağlılığı ve ailesine olan sevgisi arasında nasıl kaldığını çok net gördük. Ace’i kurtaramasa bile Luffy’e geçit vermesi ya da belki Sengoku durdurmasa Akainu’yu orada paramparça edicek olması düşüncesi gibi durumları düşünürsek, Garp’ın ideolojileri ve kendi gerçeklerinin arasında kaldığını görüyoruz. Yani kalkıp da sadece duygusal bakarak eleştirmek mantıklı değil bence :/
 
Oden diyenler : Yorumsuz.

Kendi adıma bu vakte kadar adamlık konusunda op mangası için diyebileceğim op mangasından oden diye bı adamın geçmiş olduğu gerçeğidir. Yanlış kararlar almak başka adamlık başka konu.

Oden yemedi yedirdi, giymedi giydirdi, ortalıkta adam diye gezinip kutsal ejderlerin bir sabah yada akşam ansızın kocasının elinden alarak fahişe yapıp ordan gelen vergilerle maaşını ödediği kekolar, ortalıkta şöyle adam, böyle idealist, şöyle mastır yaptı diye gezinirken, çayına kıraker bandırıp burundan çekerken, oden reyiz taş ocaklarında çalışırdı, yeri gelir ocak yıkılır altında kalırdı, iyilik eder yine kendini kötü gösterir yaptıklarıyla övünmezdi, ömrü boyunca belki de rahat bulmadı, erkek gibi verdiği sözde durdu, sonunda kızgın yağlarda huzur buldu.
 

Üye silindi 1004

Ray: Hala kaptanının emrini yerine getiriyor. Adamdır. Sonuçta Roger dağılın ve bir araya gelmeyin diye last wish’le emir arası bir söylemde bulunmuş. Marco’dan daha adam yani. Marco takmıyor peder beyi öldüğü için.

Yasopp: Adamdır. Klişe çocuklu mutlu aile tablosunu elinin tersiyle itmiştir. Bu soytarı düzeninin bir parçası olmamıştır. Aile kurumu yüzünden hayatı kaymış bi genç olmayı reddetmiştir. Bu yüzden oğlunun da saygısını kazanmıştır. Oğlu gurur duyar aile kurumuna tekmeyi bastığı için. Keşke tüm erkekler olarak Yasopp adamlığının yarısına sahip olsak ama yüzde doksanımızın maçası yemez buna.

Zoro: HRRRRRRRRR ADAM!!!

Sabo: Adam olsa devrimci olmazdı.

Dragon: Sabo’yla aynı durum.

Garp: Adam olmak için fazla güçlü Tanrı olarak anılmalı.

Sanji: Doğmamış bir bebek bile Sanji’den daha adamdır.

Akainu: Adamlık dediğimiz paltoyu üzerinden çıkarıp, MAREŞAL ceketini giymiştir. Asker, askerdir. Adamlık çocuklar içindir.

Apoo: Çalgıcı.

Fuji: Kumar mangal gibi yürek ister adamdır.

Ace: Adamdır. Ancak adamlar bu kadar geri zekalıca kararlar verir. Allah kimseyi adam gibi düşük empatiyle bırakmasın.

Oden: Vatan haini. Kılıç sallayışında bile bir hainlik sezmiştim.

Shanks: Devlet adamı...

Tiççççç: Göbek ve kıl adam gibi adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık